Vprašanja, razprave o izdelkih Nagobčnik Police Črn
24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali je ta nagobčnik nastavljiv?
1 sporočila
sandra
Da, nastavljiva je, vendar je naša zdržala samo 3 dni. Žeblji niso držali.
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, imam 4 leta staro cane corso majhne postave. Bi ji ta nagobčnik ustrezal? Katera velikost? Njene mere: dolžina gobca 7 cm, širina 12 cm, višina 12 cm in obseg 36 cm. Hvala.
2 sporočila
jaime
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost izbrati za enoletnega staffieja ali kako izmeriti prave dimenzije. Lep pozdrav. Črna policijska nagobčnik
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za staffija bo ustrezala velikost 3. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, rad bi izvedel, ali bo ta izdelek na voljo v velikosti T4? Imam samico malinoisa in vidim, da velikost T4 ni navedena. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost 4 je ponovno na voljo po naročilu. Pred odpremo je pričakovati dodaten rok.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
jean luc
Pozdravljeni, imam tervuerena, kakšno velikost mi priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost 5 bi morala ustrezati, vendar vam predlagamo, da izmerite smrček vašega psa, da se prepričate.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, dobil bom nemškega ovčarja samca z dolgo dlako in mislim, da bi mu velikost 6 ustrezala. Vendar me zanima, kdaj boste imeli to velikost spet na zalogi? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 6 je trenutno v postopku ponovnega zapolnjevanja zalog in bo na voljo konec prihodnjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
melina
Pozdravljeni, imam 9 mesecev starega psa pasme staff z 34 cm obsega gobca in 48 cm obsega za ušesi. Katero velikost mi predlagate, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tukaj so ustreznosti velikosti z obsegi gobca: T.3: 22cm T.4: 24cm T.5: 26cm T.6: 28cm T.7: 30cm T.8: 32cm T.9: 36cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
amelie
Pozdravljeni, katere velikosti so potrebne za samico rottweilerja? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 7 bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
quitterie
Pozdravljeni, ali lahko prosim pojasnite ukrepe bolj jasno... Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, mere so navedene za vsako velikost. Katere mere bi želeli, da so prikazane na kartici izdelka?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
malhaury
Dober večer, imam staffordsko bulterierko, ki ima navado, da grize in se ne zaveda moči svojih čeljusti. Doma ji učimo nehati s tem, zato nagobčnik ni potreben. Ko pa smo na ulici in jo kdo pristopi, da bi jo povabil k igri ali pozdravil, bo ugriznila, seveda ne zlonamerno. Zato me je pritegnila ta nagobčnik, za staffie z ne preveliko glavo (moral bom vzeti mere), katero velikost bi mi svetovali prosim? bi bil ta nagobčnik primeren? lahko pes dobro diha, sopiha? ni nobenega nelagodja pri nošnji? Res bi rad našel dober nagobčnik za svojo psičko, nočem, da bi to postalo orodje mučenja zanjo. Hvala za vaš odgovor!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašega psa vam priporočamo velikost 3. Lahko se odločite za bolj odprt model, kot je ta: https://www.zoomalia.com/animalerie/museliere-baskerville-ultra-rigide-noir-p-22832.html Tako za enega kot za drugega ni nobenih težav, da bi vaša žival dihala ali sopihala. Drugi model bo malce udobnejši. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
altéa
Pozdravljeni, imam standardnega bulterierja, katero vrsto nagobčnika mi priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta nagobčnik bi lahko ustrezal vašemu psu. Kljub temu boste morali natančno izmeriti gobec vašega psa (dolžino in obseg), da izberete najbolj primerno velikost za vašega bulterierja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za malinois?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da boste izbrali pravo velikost, morate izmeriti obseg in dolžino gobčka vaše živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
andree
Pozdravljeni,Kakšne so prosim dimenzije? Ali bi bilo mogoče dobiti skico?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije, omenjene v opisu, je treba razumeti na naslednji način: Dolžina x Širina x Višina. Žal vam ne moremo poslati skice. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia