Vprašanja, razprave o izdelkih Črna protizdrsna posoda ZOLIA Perly - na voljo v več velikostih

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Corinne
1 sporočila
corinne fr
smo izgubili nedrsečo črno posodo za našega psa ... to je bila velikost 14 cm ... vendar vidim le 11 cm ali 21 cm ... ali velikost 14 cm ne obstaja več??? hvala za odgovor.
jean-luc
2 sporočila
jean-luc fr
Pozor, sama sem pred kratkim kupila 16 cm in je res majhna (ki mi mimogrede ne koristi)!
jean-jacques
1 sporočila
jean-jacques fr
pozdravljeni, ne vem, ali je še na voljo, jaz imam 21 cm in jo toplo priporočam
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
za mojega ovčarja imam 21 cm... 14 nisem videl, oprosti.
Stéphane
1 sporočila
stéphane fr
Živijo - za mojo 'majhno' zlato imam 21cm, kar je odlično za dnevni odmerek :-)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo