Vprašanja, razprave o izdelkih Nosilec svetilke s sponko Reptil'us

100% stranke

priporočam ta izdelek

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Roxane
1 sporočila
roxane fr
Pozdravljeni, ali je mogoče uporabiti to podporo za rezervni vivarij (90 cm) za mojega bradatega agamo (občasno) s 3-v-1 svetilko, prosim?
Alloui
1 sporočila
alloui fr
Seveda
Caroline
4 sporočila
caroline fr
Živjo, ali je ta nosilec primeren za žarnico 75 vatov "Lampe infrarouge à chaleur Trixie Reptiland"? Najlepša hvala
Veronique
3 sporočila
veronique fr
Največja moč je 250, zato bi rekel DA
Caroline
4 sporočila
caroline fr
hvala ;-)) res sem brez pojma na področju električne vile ;-)
Emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Pozdravljeni, jaz sem ga kupil v okviru projekta blob pri CNRS... Zanimalo me je enako kot vas
Caroline
4 sporočila
caroline fr
ja, jaz tudi, to je za projekt blob ;-)) ravnokar sem odgovoril na sporočilo v tej smeri v FB skupini CNRS - DLRLB
Clair
1 sporočila
clair fr
Pozdravljeni, prevzel bom terarij za mojo gutatto. Zanimalo me je, ali mi bo uspelo pritrditi podstavek, glede na to, da je popolnoma zaprt, da preprečim pobegle.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta nosilec se pritrdi na steno terarija s sistemom ščipalke. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Christine
10 sporočila
christine fr
Pozdravljeni. Kakšna je največja moč žarnic, ki jih lahko podpira ta Reptilus nosilec sponke za žarnico? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, največja podprta moč je 250W. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
marie
3 sporočila
marie fr
živjo, lahko v to damo UV žarnico za kopenske želvice?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to vrsto žarnice lahko brez težav namestite, pri čemer mora biti podnožje tipa E27, kar ustreza standardni velikosti večine žarnic. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
yassine
1 sporočila
yassine fr
Pozdravljeni, ali lahko uporabimo keramično grelno žarnico znamke Reptilus? 50 vatov. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, popolnoma pravilno. Ta nosilec je združljiv z vsemi žarnicami z grlom E27 in keramična grelna svetilka Reptil'us se odlično prilega. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo