Vprašanja, razprave o izdelkih Rešilni jopič za pse

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, moj ameriški štafordski terier tehta malo manj kot 25 kg. Ali je mogoče dobiti mere jopiča, da bi vedel, katero velikost izbrati zanj? Hvala.
olivia
2 sporočila
olivia fr
Pozdravljeni, svetujem vam, da izberete velikost M, v najslabšem primeru, če bo malo prevelika, lahko zategnete pasove. Velikost sem izbral za svojega mladička Akite inu, ko je bil star približno 3 mesece in tehtal 16 kilogramov. Bilo je malo preveliko zanj, vendar ker bo še zrasel, to ni težava. Če pa ima vaš pes že odraslo velikost, vzemite mere, da boste prepričani.
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Pozdravljeni, Ali spone dobro držijo? Je ta jopič dovolj trden? Če mu slučajno ne ustreza, obstaja možnost vračila? Vnaprej hvala
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Morgane,

Glede pritrdilnih elementov nismo prejeli nobenih povratnih informacij.

Če naletite na kakršne koli kakovostne napake, ne oklevajte in nas kontaktirajte :)

Lahko nam tudi vrnete izdelek, če ta ne ustreza vašim pričakovanjem (stroški vračila bodo vendarle na vaš račun, če gre le za preprosto odstopanje od nakupa in ne za napako kakovosti).

Hvala in želim vam lep dan,

Lep pozdrav,

Aurore iz Zoomalie
olivia
2 sporočila
olivia fr
Pozdravljeni, ta jopič sem vzela za svojega mladička Akita Inu, ko je bil star 2/3 mesece in je tehtal približno 16 kilogramov. Zaponke držijo popolno. Vzel sem velikost M, če se prav spomnim.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo