Vprašanja, razprave o izdelkih Razširljiva lesena ograja za pse STOPMAX H83cm
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, ali je ta model primeren za zunanjo uporabo?Hvala
2 sporočila
cindy
Živjo, rad/a bi naročil/a 4, vendar je na zalogi samo še ena. Kdaj bodo spet na voljo?
29 sporočila
audrey
Pozdravljeni, poskusil sem objaviti video, ki je bil neveljaven, ker ni bilo povezave. Sporočilo je bilo, naj ponovno objavim video, vendar kasneje ne deluje, ker je bilo že objavljeno.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Audrey,
ste v tem času uspeli objaviti video?
Če to še ni bilo izvedeno, vas prosimo, da nam posnetek zaslona pošljete na naslov [email protected]
Lep pozdrav,
Hélène iz Zoomalie
ste v tem času uspeli objaviti video?
Če to še ni bilo izvedeno, vas prosimo, da nam posnetek zaslona pošljete na naslov [email protected]
Lep pozdrav,
Hélène iz Zoomalie
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, ali je ograja pritrjena na steno na obeh straneh ali samo na eni strani?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na eni strani je pritrditev z vijakom, na drugi strani pa kaveljček za pritrditev na steno za zapiranje pregrade. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandra
pozdravljeni, mi lahko poveste, ali je ta ograja primerna za majhne pse, ki tehtajo 5 kilogramov, ali ni nevarnosti, da pes pride skozi luknje? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je odvisno od morfologije vašega psa. Pri tej vrsti pregrade, bolj kot bo razprta, večji bo prostor. Ko je popolnoma odprta, torej raztegnjena na 2,30 m, je največji prostor 19 cm. Če je postavljena v standardni okvir vrat, bo razmik toliko manjši. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patrice
Dober večer, mislim, da bo šlo, moj je težak 7 kg in ne gre skozi.
2 sporočila
nadine
Imam Lhasa apsa... 25 cm v vihru... To je v redu.
2 sporočila
nadine
Na eni strani so vijaki, na drugi strani pa zapah. Imamo mobilno hišo in smo namestili 2 - enega na vsak izhod terase. Naš Lhassa apso ne more več pobegniti.