Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni,Osebno imam 2 jorkširska terierja in kupim paket 2x7 kg, tako da imam zaloge vsaj za 4 mesece in se odlično ohranijo v originalni embalaži.Lep pozdrav, Sylvie.
2 sporočila
laura
Zdravo,
Zanima me zelo dobro prehransko razmerje briketov Quality Sens Adult Mini brez žitaric. Vendar pa format 7 kg ne omogoča optimalnega ohranjanja kakovosti za mojega psa, ki ne more zaužiti toliko v 1 mesecu, po katerem se lahko kakovost briketov poslabša.
Bo format 3 kg kmalu na voljo? Upam, saj bom sicer morala iskati druge pasje brikete, toda njihova kakovost jih je postavila na prvo mesto mojega izbora.
Lahko prosim navedete tudi priporočeno količino briketov glede na težo živali?
Hvala,
Laura
Zanima me zelo dobro prehransko razmerje briketov Quality Sens Adult Mini brez žitaric. Vendar pa format 7 kg ne omogoča optimalnega ohranjanja kakovosti za mojega psa, ki ne more zaužiti toliko v 1 mesecu, po katerem se lahko kakovost briketov poslabša.
Bo format 3 kg kmalu na voljo? Upam, saj bom sicer morala iskati druge pasje brikete, toda njihova kakovost jih je postavila na prvo mesto mojega izbora.
Lahko prosim navedete tudi priporočeno količino briketov glede na težo živali?
Hvala,
Laura
2 sporočila
jeannine
Pozdravljeni,
imam majhno psičko, ki je pravkar dopolnila 14 let. Vedno sem ji pripravljala domačo hrano. Zanima me, če ji lahko med počitnicami (ko domača hrana ni vedno praktična glede na to, kje se nahajamo), dam granule za odrasle majhne pse Quality Sens brez žitaric. Hvala.
imam majhno psičko, ki je pravkar dopolnila 14 let. Vedno sem ji pripravljala domačo hrano. Zanima me, če ji lahko med počitnicami (ko domača hrana ni vedno praktična glede na to, kje se nahajamo), dam granule za odrasle majhne pse Quality Sens brez žitaric. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko ji popolnoma brez skrbi date te brikete med počitnicami, če je to bolj praktično. Pod pogojem, da postopoma navadite vašo psico na to vrsto hrane, saj bi nenaden prehod iz domače hrane na brikete močno vznemiril njen prebavni sistem. Postopen prehod je resnično nujen pri vsaki spremembi prehranjevanja.V vašem primeru bi bilo idealno, da bi brikete mešali z njeno domačo hrano skozi celo leto in potem izvajali dva obroka: enega z briketi in enega z domačo hrano. Tako bi jo enkrat na počitnicah lahko pustili samo na briketih.
Glede na napredno starost vaše psičke, je nujno, da spoštujete ta prehod in da je ta čim daljši in postopen, še posebej na začetku.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Glede na napredno starost vaše psičke, je nujno, da spoštujete ta prehod in da je ta čim daljši in postopen, še posebej na začetku.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, boste kmalu ponovno pripravili ponudbo paketov? Poleg tega v opisu navajate, da so briketi na voljo v vrečah po 1 kg, 3 kg in 7 kg, vendar nisem opazil slednjih, ali je to normalno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pakiranje 7kg je ponovno na voljo. Na voljo je tudi v kompletu dveh vreč po enotni ceni 32,99€.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophia
Pozdravljeni, kdaj bodo na voljo vreče v 10kg formatu? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno ta velikost briketov ne obstaja, nimamo informacij o novem formatu 10 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia