Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS Light Medium/Large Jagnjetina / Sladki krompir brez žit za odrasle pse

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Béatrice
3 sporočila
béatrice fr
Pozdravljeni,

rad bi izvedel, v kateri državi so izdelane brikete znamke Quality Sens. Hvala za vaš odgovor! Nasvidenje!
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni Béatrice, Pasja hrana Quality Sens z jagnjetino brez žit je proizvedena v Evropi.Upamo, da smo odgovorili na vaše povpraševanje.Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Béatrice
3 sporočila
béatrice fr
Pozdravljeni, hvala Mathieu za vaš odgovor, vendar ali je lahko bolj natančen? Iz katere točno države so te briketi znamke Quality Sens prosim! Hvala vnaprej
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Dober večer, briketi, ki smo jih prejeli pred 2 tednoma, so spet normalne velikosti, prejšnji so bili zelo majhni, še tisti pred tem pa so bili normalne velikosti.
Kathy
1 sporočila
kathy fr
Pozdravljeni, opazil sem, da se je velikost briketov, ki sem jih naročil decembra 2021 in jih prejel februarja 2022, spremenila. Ali imate novega dobavitelja? Prosim, povejte mi, če je to nova oblika, kajti če ne, bom moral (spet) zamenjati brikete ... te so mi bile všeč, Nola je bila z njimi zelo zadovoljna. Čakam na vaš odgovor, hvala :)
jerome
4 sporočila
jerome fr
Dober večer, te, ki sem jih kupil, so majhne in mojemu psu sploh niso všeč, podaril jih bom društvu.
celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali gre za velike brikete, saj moj francoski buldog trenutno je Royal Canin sterilizirane brikete srednje velikosti in glede na velikost mu ustrezajo. Če so manjše, jih ignorira. Hvala.
Marie
2 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, to so okrogle brikete običajne velikosti.
Claudine
7 sporočila
claudine fr
Pozdravljeni, briketi so veliki 11 milimetrov, malce majhni za mojega nemškega ovčarja stare vrste, vendar jih obožuje.
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni. Lahko mi poveste, koliko ogljikovih hidratov vsebujejo ti briketi? Priporočili so mi minimalno količino ogljikovih hidratov za štiriletnega labradorca s prekomerno težo. Hvala.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo