Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS Small Jagnje Riž izjemno prebavljiva hrana za pse majhnih pasem

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MARIE LAURE
2 sporočila
marie laure fr
Pozdravljeni, ali lahko moja psička, ki ima težave s kamni, jemlje to znamko? Običajno jemlje Royal Canin, vendar ga trenutno ni na zalogi. Hvala za vaš odgovor.
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni Marie-Laure, za pse, ki trpijo zaradi kamnov, ni nobenih kontraindikacij, vendar je priporočljivo, da pred spremembo prehranjevalnega režima prosite za mnenje vašega veterinarja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
stephane
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, ali so te briketi primerni za moje cavalier king charles španijele? Tehtajo 7 kg, kakšna je dnevna količina? Naj se daje enkrat ali dvakrat? S spoštovanjem
Véronique
3 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni. Da, popolnoma pravilno. Če so to odrasli psi, jim lahko damo naenkrat. Velikost briketov je popolnoma primerna. Lep pozdrav
Sabrina
5 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta hrana primerna za majhno sterilizirano psičko? Moja majhna psička je sterilizirana in ima nekaj manjših prebavnih težav, zaradi česar težko najdem primerne brikete zanjo. Rad bi vedel, če bi lahko ti briketi bili primerni? Hvala vnaprej za odgovor.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo