Vprašanja, razprave o izdelkih QUALITY SENS Small Jagnje Riž izjemno prebavljiva hrana za pse majhnih pasem
72% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
marie laure
Pozdravljeni, ali lahko moja psička, ki ima težave s kamni, jemlje to znamko? Običajno jemlje Royal Canin, vendar ga trenutno ni na zalogi. Hvala za vaš odgovor.
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni Marie-Laure, za pse, ki trpijo zaradi kamnov, ni nobenih kontraindikacij, vendar je priporočljivo, da pred spremembo prehranjevalnega režima prosite za mnenje vašega veterinarja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni, ali so te briketi primerni za moje cavalier king charles španijele? Tehtajo 7 kg, kakšna je dnevna količina? Naj se daje enkrat ali dvakrat? S spoštovanjem
3 sporočila
véronique
Pozdravljeni. Da, popolnoma pravilno. Če so to odrasli psi, jim lahko damo naenkrat. Velikost briketov je popolnoma primerna. Lep pozdrav
5 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta hrana primerna za majhno sterilizirano psičko? Moja majhna psička je sterilizirana in ima nekaj manjših prebavnih težav, zaradi česar težko najdem primerne brikete zanjo. Rad bi vedel, če bi lahko ti briketi bili primerni? Hvala vnaprej za odgovor.