Vprašanja, razprave o izdelkih Puppy Loo stranišče za mladičke
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
hedi
Pozdravljeni, vidim, da je nekdo drug že poskusil postaviti vprašanje brez uspeha, ampak poskušam svojo srečo: Katerih dimenzij preprogo priporočate?
4 sporočila
henriette
Za mojo psičko, babico staro 15 in pol let, srednje velikosti (križanka med Huskyjem in Španjelom), sem kupil posodo mer 65 cm X 55 cm. Vzgojni podstavki so velikosti 90 cm X 60 cm. Robove je treba prepogniti, vendar se dobro pritrdijo pod robove posode in se ne premikajo. Tudi mačke jih ne morejo odstraniti
1 sporočila
severine
Pozdravljeni, kakšno velikost vzgojne preproge moramo vzeti z merami 65x55? Hvala
3 sporočila
lisa
Pozdravljeni. Ta pesek je primeren za kakšno velikost psov? Bi bilo to primerno za Cavalier King Charlesa? Najlepša hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, mala velikost bo primerna za mladička pasme cavalier king charles. Ta vrsta pripomočka se uporablja za učenje čistoče pri mladičku. Ko bo pes odrasel, bo uporaben za inkontinentnega starega psa, v tem primeru ga bo treba vzeti v večji velikosti. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, kako se vzdržujejo te "stranišča"? Se osrednja preproga lahko opere v stroju ali jo je treba vsakič zamenjati? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Puppy Loo je sestavljen iz plastičnega nosilca, na katerega se pritrdi izobraževalna podloga takšnega tipa: https://www.zoomalia.com/animalerie/nappy-tapis-educateur-p-10591.html Ta podloga mora biti zamenjana takoj, ko jo vaša žival umaže. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali so podane zunanje ali notranje mere za stranišče za mladiče Puppy Loo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to so zunanje dimenzije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia