Psička s papilomom/bradavico?

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Chris
1 sporočila
chris fr
Pozdravljeni,

Imam mladičko, križanko med zlatim prinašalcem in labradorcem, staro 6 mesecev, ki ima dva papiloma (bradavici) v ustih, na robu ustnic, ena od teh je kar velika, poglejte fotografije na spodnji povezavi:
https://photos.app.goo.gl/f59RnPDjxfkVgkyh8

Iz tega, kar sem prebral na spletu, se to ne zdi nevarno.

Vendar bi želeli, da to izgine, ker je slabo postavljeno in začne krvaveti, ko se psička igra z grizenjem ali žvečenjem nekaterih igrač ali drugih stvari.

Kot kaže, gre za virus (prenašen iz drugega psa) in imunski sistem psičke bi moral ta okužbo premagati in jo odpraviti, kar bi lahko nakazovalo, da je imunski sistem moje psičke šibek.

Kaj mi svetujete, da storim?

Ali obstaja zdravljenje/zdravilo, ki bi lahko odpravilo ta papilom?

Je potreben kirurški poseg za odstranitev?

Če bi bilo bolje pustiti imunskemu sistemu, da sam premaga to okužbo, kako mu lahko pomagamo, da ga okrepimo?

Hvala za vašo pomoč in nasvete :)

Chris

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo