Vprašanja, razprave o izdelkih PROZYM Trakovi za ustno higieno psa
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
patricia
Uporabljam Prozym S trakove že 15 let za moja 2 Yorkija. Čisti zobe, manj zobnega kamna, svež zadah. To spada k njihovi higieni, tako kot vsakodnevno ščetkanje in umivanje dlake (šampon za dolge dlake). Prilagojena hrana (Royal Canin York)
2 sporočila
annick
Uporabljam palčke prozym, raje jih imam v primerjavi z lističi, ker si psi z njimi vzamejo več časa.
1 sporočila
heloise
Pozdravljeni, ali je možno dobiti eno velikost večje? Moja psička ima 22 kg, torej običajno velikost M, ampak ali lahko je velikost L, ker ji vsa taka stvar traja samo 10 sekund, in nisem prepričan, če ji to v tako kratkem času sploh očisti zobe. Hvala.
1 sporočila
denise
Pozdravljeni, ta izdelek mi je priporočil moj veterinar. Ko sem ga vprašala isto vprašanje, je odgovoril z ne. Upam, da vam bo to pomagalo pri odločitvi. Lep pozdrav
1 sporočila
aurore
Živjo, stare formule Prozym sem imela rada, ker je moj pes težak 20 kg lahko dobro grizl z njimi nekaj minut, zato so bili dokaj učinkoviti. Zdaj so jih spremenili in so neuporabne, saj so pojedene v dveh sekundah, torej za čiščenje zob bom morala iti tako hitro, da ji bom morala ščetkati zobe... Zaradi cene in neeffektivnosti jih ne bom več kupovala!!!!!!
2 sporočila
charlotte
pozdravljeni, Želim vedeti, koliko rezin je v škatli in ali je izdelek enako učinkovit kot prozym v prahu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je odvisno od izbrane velikosti, to informacijo smo dodali v opis izdelka. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
laetitia
v kateri državi je izdelan
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je izdelan v Mehiki. Narejen je iz goveje kože in je obdelan proti boleznim. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
14 sporočila
francoise
Pozdravljeni, ali mi lahko prosim ponovno poveste sestavo? Mehika, to prihaja od daleč, ali ni kakšnega enakovrednega izdelka, ki bi bil izdelan v Evropi? Hvala za odgovor in ostajam zelo pozorna na mnenje naših hišnih prijateljev.