Vprašanja, razprave o izdelkih PROZYM RF2 Raztopina za pitje Patentirano - 250ml

93% stranke

priporočam ta izdelek

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Audrey
5 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, Ali lahko v opisu izdelka navedete vse sestavine? Vsebuje namreč sorbitol, na katerega so nekateri mački (vključno z mojim) zelo občutljivi (povzroča drisko), zato ga veterinarji odsvetujejo. Ta izdelek sem kupila, potem ko sem pregledala seznam sestavin, a ga ne morem uporabljati. Tako sem nepotrebno zapravila 9,99 €. Hvala za bodoče potrošnike in njihove mačke.
Nicole
1 sporočila
nicole fr
Dober dan, sestava: voda, glicerin, sorbitol, RF2, ki preprečuje organizacijo bakterij v biofilm.
Lep dan
Thierry
1 sporočila
thierry fr
Ali lahko ta izdelek uporabim tako, da ga zmešam z mokro hrano za mojega mačka? Če je odgovor da, kakšen odmerek naj uporabim? Ker uporabljam vodno fontano s filtrom. Kateri ekvivalenten izdelek bi lahko uporabil, če to ni mogoče? Najlepša hvala.
ANNIE
1 sporočila
annie fr
Pozdravljeni, za svoje pse sem uporabljal Prozym tekočino v njihovi posodi za vodo in sem prenehal, ker nisem bil popolnoma zadovoljen z rezultatom. Potem sem kupil PlaqueOff, ki je prašek iz alg in je popolnoma brez vonja. Dodajam ga na njihove brikete ali mokro hrano. Obstaja tudi različica za mačke, morali bi poskusiti, saj je veliko bolj učinkovito.
MARTINE
1 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, tudi jaz raje uporabljam Prozym v prahu, saj se mi zdi bolj učinkovit, ker z uporabo tekočine nisem dosegel nobenega rezultata. Ta izdelek je primeren za mačke in pse.
julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je tekoči Prozym primeren za mačke? Hvala vnaprej :)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Prozym je primeren tako za pse kot za mačke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Pauline
2 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, Ali je ta izdelek primeren za 4 mesece starega mladička? Ali obstaja odmerek ali določena količina na dan, ki ne sme biti presežena glede na težo živali? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je treba razredčiti v pasji posodi z vodo v razmerju enega zamaška na liter. Lahko se uporablja za mladiča, ko ima dokončno postavljene zobe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
FRANCOISE
14 sporočila
francoise fr
Pozdravljeni vsi, Pravkar sem kupil ustno raztopino. Prebral sem komentarje in sprašujem, ali je nakup vreden in učinkovit? Annie raje izbere prašek, zakaj je to boljše in v primerjavi s čiščenjem zob pri veterinarju, ali to lahko odloži takšen poseg, ki zahteva splošno anestezijo psa? Hvala za vaš odgovor in izkušnje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo