Vprašanja, razprave o izdelkih Protizdrsne nogavice za pse v kompletu štirih Doggy Socks
30 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, imam srednje velikega pudlja, ki tehta približno 8 kg. Ali naj zanj vzamem velikost S ali M? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
2 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni,
Kakšno velikost izbrati za Kooikerhondje?
Hvala vnaprej
Kakšno velikost izbrati za Kooikerhondje?
Hvala vnaprej
2 sporočila
marie-claude
Katero velikost naj izberem za svojo pritlikavo jazbečarko??? S ali M???? (5,5 kg) Imam 2 odgovora, ampak kje klikniti, da jih preberem???
2 sporočila
marie-claude
za pritlikave jazbečarje, starejše od 16 let? Naročila bi S, vendar vsi pravijo, da je ta velikost zelo majhna?
1 sporočila
bernadette
Ni tako majhen! Za mojega psa, starega 16 let in težkega 40 kg, vzamem velikost M-L in je primeren za zadnje noge.
1 sporočila
helene
Pozdravljeni, ravnokar sem prejel te nogavice, so zelo dobre, vendar je velikost L zelo majhna, ustreza majhnim psom, kot je jorkširski terier, moj grifon se vanje ne prilega! Vendar pa sem na isti strani vzel tudi drug model, ki pa je v velikosti popoln.
4 sporočila
lisa
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za podenca, starega 14 let, ki tehta 29 kg, vendar ima tanke noge, bolj kot labradorec ali ba, kljub svoji teži? Hvala
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni, dalmatinka moje hčerke ima težave z vzdrževanjem stoječega položaja, spolzi, stara je 13 let in nima več moči v zadnjem delu telesa. Izmeril/a sem širino 5,5 cm in dolžino 10 cm; nima velikih tačk, toda kremplji so dolgi. Katero velikost naj vzamem? Najlepša hvala.
2 sporočila
michèle
Zdravo, katere velikosti naj vzamem za toy pudlja in miniaturnega pudlja?
1 sporočila
Élizabeth
ali bi velikost L ustrezala petnajstletnemu psu pasme španjel setter
1 sporočila
cyril
Pozdravljeni,
Rad bi naročil nogavice za mojega border collieja, katero velikost potrebujem?
V pričakovanju vašega odgovora se vam že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
Rad bi naročil nogavice za mojega border collieja, katero velikost potrebujem?
V pričakovanju vašega odgovora se vam že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
1 sporočila
marie-jeanne
Cyril mislim, da je potrebno vzeti velikost L ali XL, ker so te manjše v primerjavi z drugimi modeli. Kakorkoli že, mojemu psu, ki ima težave s zadnjim delom telesa in mu je v zadnjem času težko hoditi po ploščicah, zelo olajšajo življenje.
1 sporočila
marie claire
Pozdravljeni, za svojega španjela sem naročil velikost L in je pravšnja. Lep večer.
1 sporočila
cassandra
Pozdravljeni, kakšno velikost mi priporočate za shiba inu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da izberete ustrezno velikost za vašega psa, morate izmeriti velikost njegove tačke in se nanašati na navedene dimenzije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
josie
Dober večer, rad bi kupil nogavice za mojega angleškega cockerja, lahko mi prosim poveste velikost? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost M bo ustrezala vašemu cockerju. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
stephanie
Velikost L ustreza kateri pasmi psov? In velikost XL ustreza kateri pasmi prav tako? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost L ustreza psom srednje velikosti, kot so Schnauzer ali španjel. Velikosti XL ni. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, ali bi velikost L lahko ustrezala angleškemu cocker španjelu, ki tehta od 11 do 14 kg? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost L bo ustrezala vašemu angleškemu cockerju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost moram izbrati za angleškega cocker španjela težkega 14 kg z merami širine tačke 6,5 cm in dolžine do kremplja 6 cm, hvala lepa.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni velikosti, ki bi ustrezala vašemu psu. Priporočamo naslednji izdelek, referenca 38198 bi mu morala ustrezati. https://www.zoomalia.com/animalerie/chaussettes-pour-chien-anti-derapantes-p-13601.html
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christine
Pozdravljeni,
Rad bi kupil nedrseče nogavice za Jack Russel, ki ima težave s zadnjim delom in z njegovimi zadnjimi tačkami drsi. Katero velikost naj vzamem? Hvala.
Christine.
Rad bi kupil nedrseče nogavice za Jack Russel, ki ima težave s zadnjim delom in z njegovimi zadnjimi tačkami drsi. Katero velikost naj vzamem? Hvala.
Christine.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost S. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
mélanie
živjo, kako naj izmerim tačke mojega psa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, meritev se opravi od baze sklepa do konice krempljev. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
amandine
Ali lahko velikost L ustreza rottweilerju?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, ta izdelek bo za rottweilerja premajhen. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni,Koliko količino moramo navesti, da dobimo 4 nogavice?Vnaprej hvala,Lep pozdrav.P. BENOIT
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V vrečki so 4 nogavice. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia