Vprašanja, razprave o izdelkih Protizdrsne nogavice za pse v kompletu štirih Doggy Socks

30 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
isabelle
3 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, imam srednje velikega pudlja, ki tehta približno 8 kg. Ali naj zanj vzamem velikost S ali M? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Emmanuelle
2 sporočila
emmanuelle fr
Pozdravljeni,
Kakšno velikost izbrati za Kooikerhondje?
Hvala vnaprej
Marie-claude
2 sporočila
marie-claude fr
Katero velikost naj izberem za svojo pritlikavo jazbečarko??? S ali M???? (5,5 kg) Imam 2 odgovora, ampak kje klikniti, da jih preberem???
Marie-claude
2 sporočila
marie-claude fr
za pritlikave jazbečarje, starejše od 16 let? Naročila bi S, vendar vsi pravijo, da je ta velikost zelo majhna?
BERNADETTE
1 sporočila
bernadette fr
Ni tako majhen! Za mojega psa, starega 16 let in težkega 40 kg, vzamem velikost M-L in je primeren za zadnje noge.
helene
1 sporočila
helene fr
Pozdravljeni, ravnokar sem prejel te nogavice, so zelo dobre, vendar je velikost L zelo majhna, ustreza majhnim psom, kot je jorkširski terier, moj grifon se vanje ne prilega! Vendar pa sem na isti strani vzel tudi drug model, ki pa je v velikosti popoln.
Lisa
4 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za podenca, starega 14 let, ki tehta 29 kg, vendar ima tanke noge, bolj kot labradorec ali ba, kljub svoji teži? Hvala
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, dalmatinka moje hčerke ima težave z vzdrževanjem stoječega položaja, spolzi, stara je 13 let in nima več moči v zadnjem delu telesa. Izmeril/a sem širino 5,5 cm in dolžino 10 cm; nima velikih tačk, toda kremplji so dolgi. Katero velikost naj vzamem? Najlepša hvala.
Michèle
2 sporočila
michèle fr
Zdravo, katere velikosti naj vzamem za toy pudlja in miniaturnega pudlja?
Élizabeth
1 sporočila
Élizabeth fr
ali bi velikost L ustrezala petnajstletnemu psu pasme španjel setter
Cyril
1 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni,

Rad bi naročil nogavice za mojega border collieja, katero velikost potrebujem?

V pričakovanju vašega odgovora se vam že vnaprej zahvaljujem.

Lep pozdrav,
Marie-Jeanne
1 sporočila
marie-jeanne fr
Cyril mislim, da je potrebno vzeti velikost L ali XL, ker so te manjše v primerjavi z drugimi modeli. Kakorkoli že, mojemu psu, ki ima težave s zadnjim delom telesa in mu je v zadnjem času težko hoditi po ploščicah, zelo olajšajo življenje.
Marie Claire
1 sporočila
marie claire fr
Pozdravljeni, za svojega španjela sem naročil velikost L in je pravšnja. Lep večer.
Cassandra
1 sporočila
cassandra fr
Pozdravljeni, kakšno velikost mi priporočate za shiba inu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da izberete ustrezno velikost za vašega psa, morate izmeriti velikost njegove tačke in se nanašati na navedene dimenzije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Josie
1 sporočila
josie fr
Dober večer, rad bi kupil nogavice za mojega angleškega cockerja, lahko mi prosim poveste velikost? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost M bo ustrezala vašemu cockerju. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
stephanie
3 sporočila
stephanie fr
Velikost L ustreza kateri pasmi psov? In velikost XL ustreza kateri pasmi prav tako? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost L ustreza psom srednje velikosti, kot so Schnauzer ali španjel. Velikosti XL ni. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
stephanie
3 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, ali bi velikost L lahko ustrezala angleškemu cocker španjelu, ki tehta od 11 do 14 kg? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost L bo ustrezala vašemu angleškemu cockerju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
stephanie
3 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost moram izbrati za angleškega cocker španjela težkega 14 kg z merami širine tačke 6,5 cm in dolžine do kremplja 6 cm, hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ni velikosti, ki bi ustrezala vašemu psu. Priporočamo naslednji izdelek, referenca 38198 bi mu morala ustrezati. https://www.zoomalia.com/animalerie/chaussettes-pour-chien-anti-derapantes-p-13601.html
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
CHRISTINE
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni,
Rad bi kupil nedrseče nogavice za Jack Russel, ki ima težave s zadnjim delom in z njegovimi zadnjimi tačkami drsi. Katero velikost naj vzamem? Hvala.
Christine.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost S. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
mélanie
4 sporočila
mélanie fr
živjo, kako naj izmerim tačke mojega psa
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, meritev se opravi od baze sklepa do konice krempljev. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Amandine
2 sporočila
amandine fr
Ali lahko velikost L ustreza rottweilerju?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne, ta izdelek bo za rottweilerja premajhen. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni,Koliko količino moramo navesti, da dobimo 4 nogavice?Vnaprej hvala,Lep pozdrav.P. BENOIT
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, V vrečki so 4 nogavice. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo