Vprašanja, razprave o izdelkih Programabilni dozirnik briketov z dvojnim izhodom - 7L - Zolia ZD 700

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Olivier
1 sporočila
olivier fr
Živjo, pravkar sem kupil ZD 700, vendar se zatakne, ko distribuira brikete. Ali mi lahko kdo pove, v katero smer se vrti rotor, ki omogoča distribucijo? Hvala
LUC
1 sporočila
luc fr
Pozdravljeni, koliko časa velja garancija za ta izdelek? Kupil sem ga v trgovini v Bressuireu, vendar nimam nobenih informacij o zakonski garanciji. Hvala
Alizee
1 sporočila
alizee fr
Zdravo, kakšna je največja količina, ki jo lahko podarimo naenkrat, prosim?
Laure
1 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, največja količina na obrok je 48 porcij, kar je več kot dovolj, saj 1 porcija ustreza 14 g briketov za mačke. Ta razdeljevalnik sem kupil prejšnji teden in moja dva mačka sta navdušena, jaz pa tudi! Ko enkrat vemo, kakšno količino moramo dati svoji mački, je ta aparat enostaven za uporabo. Zelo sem zadovoljna s tem razdeljevalnikom, ki se popolnoma prilega prostoru.
Vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Pozdravljeni, ali se lahko porcije razlikujejo od ene sklede do druge?
remi
1 sporočila
remi fr
Za obrok je količina enaka za vsako posodo. Ni mogoče dati več ali manj eni ali drugi.
Cid
1 sporočila
cid fr
Potrjujem, količine so strogo enake.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo