Vprašanja, razprave o izdelkih
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
tiffany
Pozdravljeni, koliko briketov lahko dam v posodo?
1 sporočila
laurine
Pozdravljeni, ali obstaja alarm, ki opozori mačke, da je čas za hranjenje? Ali lahko uporabimo glasovni posnetek za klicanje, ali se uporablja le, ko jedo? Imam 2 mački, med katerima je ena zelo požrešna z uro v trebuhu, in vem, da bo pripravljena pred časom razdeljevanja. Bojim se, da bo izkoristila priložnost in pojedla obrok moje druge mačke, ki morda ne bo dovolj hitra... Hvala!
1 sporočila
manuela
Glasovno snemanje se sproži preprosto med obroki ☺️
1 sporočila
anthony
Takoj ko prva briketa pade, bosta oba pri njej, ne skrbite. Tudi sam imam dve mački in na tej strani ni težav
1 sporočila
adeline
Pozdravljeni, ali je razdelilnik v garanciji, prosim? Če da, koliko časa? Hvala
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni Adeline, zakonska garancija za ta izdelek je 24 mesecev. Vse informacije lahko najdete v naših splošnih pogojih uporabe: https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/ Upamo, da smo odgovorili na vaše vprašanje, Lep dan, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, ne morem ga programirati, kakšna je razlika med 12 urami in 60 minutami? Rad bi imel 6 obrokov na dan.
2 sporočila
ingrid
Pozdravljeni. Ali je posoda za brikete varna? Moj maček je zelo požrešen in zelo bister, ne bi želel, da bi mu uspelo priti do briketov. Na primer, moral sem namestiti varnostne ključavnice za otroke na omarice. Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
athénaïs
Pozdravljeni, na gumb nad posodo je treba pritisniti močno. Prostor je samo za 1 prst, zato nisem prepričan, da bi vaša mačka to zmogla... ampak glede na njihovo iznajdljivost, nikoli ne veš ^^
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, da. Za odprtje posode s hrano za mačke je potrebno pritisniti gumb in hkrati dvigniti pokrov.
3 sporočila
marcelle
Na tem modelu manjkajo gumbi za ponastavitev, kot to piše v navodilih, gre verjetno za starejši model (pol cene je verjetno zato), da pritisnete gumbe, morate imeti majhne prste in pritisniti zelo močno, sicer pa je dobro, saj je to prvi razdelilnik za 2 mački, kar je zelo praktično.
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, ali so sklede obesene na konstrukcijo?
3 sporočila
marcelle
da, ampak se sprosti takoj, ko premaknemo dozirnik, samo nazaj jih moramo dati.
2 sporočila
maryse
Ali je možno razdeljevanje briketov podaljšati čez več dni? Imam 2 mački, ki hranita ob istem času, in število obrokov je 3 na dan. Hvala. [email protected]
3 sporočila
marcelle
Bjr ja, možno do 6 obrokov za 2 mačka