Vprašanja, razprave o izdelkih Profine Puppy Chicken za mladiče vseh pasem
25 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni vsi, imam 6 mesecev starega modrega staffie mladiča, ki tehta 8 kilogramov, zato je prešel na 2 obroka na dan, toda koliko gramov mu naj dam, prosim? Hvala za vaš odgovor
1 sporočila
willy
Pozdravljeni,
Sem lastnik mladička pasme sveti Bernard in razmišljam o nakupu vaše hrane. Sprašujem se o dnevni količini. Na vreči piše, da je priporočeno 270 g na dan za odraslega psa s težo 80 kg, kar se zdi precej manj v primerjavi z večino drugih znamk, ki priporočajo najmanj 450 g na dan?
Hvala
Sem lastnik mladička pasme sveti Bernard in razmišljam o nakupu vaše hrane. Sprašujem se o dnevni količini. Na vreči piše, da je priporočeno 270 g na dan za odraslega psa s težo 80 kg, kar se zdi precej manj v primerjavi z večino drugih znamk, ki priporočajo najmanj 450 g na dan?
Hvala
2 sporočila
benjamin
Pozdravljeni, kakšne velikosti in oblike so njegovi briketi? Fotografija bi bila super.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nimamo slik, ki bi prikazovale velikost in obliko briketov. Ti so okrogle oblike in standardne velikosti, ki ustrezajo vsem velikostim psov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
Zdravo, imam štirimesečnega mladička pasme bobtail, težkega 14 kg. Trenutno mu dajem hrano Profine puppy in proizvajalec priporoča 150 g na dan, kar se mi zdi premalo, saj je pri vzreditelju dobival 360 g hrane znamke Breeder Line. Malo sem zmeden, ker je to skoraj pol manj.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Teža, ki je navedena za oceno dnevnih obrokov, je teža psa v odrasli dobi. Pri samici bo ta med 27 in 36 kg, pri samcu pa med 32 in 45 kg.
Za velike pasme je po dopolnjenih treh mesecih primerno izbrati brikete Profine Junior Large Breed
https://www.zoomalia.com/animalerie/profine-junior-large-breed-chicken-pour-chiots-de-grandes-races-p-13116.html
Za tiste, ki jih trenutno imate, mu lahko še naprej dajete, vendar bo dnevni obrok približno 250 g.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Teža, ki je navedena za oceno dnevnih obrokov, je teža psa v odrasli dobi. Pri samici bo ta med 27 in 36 kg, pri samcu pa med 32 in 45 kg.
Za velike pasme je po dopolnjenih treh mesecih primerno izbrati brikete Profine Junior Large Breed
https://www.zoomalia.com/animalerie/profine-junior-large-breed-chicken-pour-chiots-de-grandes-races-p-13116.html
Za tiste, ki jih trenutno imate, mu lahko še naprej dajete, vendar bo dnevni obrok približno 250 g.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, svoji psički dajem Profine Adult hrano. Pravkar je povrgla 6 mladičkov. Čez nekaj tednov bom začela dajati Profine hrano za mladiče. Ali imate vzorce, ki bi jih lahko dala bodočim lastnikom, da bi nadaljevali z uporabo te znamke? Kako lahko pridobim vzorce ali komplete za mladiče, tako da lahko naredim reklamo za vašo spletno stran? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nimamo vzorcev za to znamko briketov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
bertille
Pozdravljeni, ali so te briketi primerni za mladiča pasme Braque? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te brikete bodo povsem ustrezale vašemu mladičku ptičarja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
romuald
Pozdravljeni, za svojega mladička staffija sem vzel te brikete, prej sem mu dajal Royal Canin in glede na njegovo starost ter težo so mi govorili, da mu moram dati 150 g, Proffine mi pravi 50 g, opažam veliko razliko. Moj mladiček tehta komaj 5 kg, kaj naj storim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Racioni so podani zgolj kot orientacija. Potrebe živali se lahko razlikujejo glede na njihovo aktivnost in specifične potrebe. Lahko je razlika v priporočenih količinah hrane med dvema znamkama briketov, kar je odvisno od sestave. Če vaš mladič ne pridobiva na teži ali izgublja težo, je treba njegov racion prilagoditi in ne oklevajte, da ga povečate.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
karine
Pozdravljeni, imam petmesečnega samca staffija, ki tehta 10 kg. Kdaj naj preidem na odrasle brikete? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odrasle brikete lahko dajete vašemu psu, ko je star med 10 in 12 meseci.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
virginie
Pozdravljeni,
Vračam se k mojemu vprašanju, ali so odmerki, navedeni na hrbtni strani vrečke, res v "gramih"?
Lep pozdrav
Vračam se k mojemu vprašanju, ali so odmerki, navedeni na hrbtni strani vrečke, res v "gramih"?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre res za dele v gramih.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
virginie
Pozdravljeni,
Katera merilna enota je navedena na embalaži pasjih briketov Profine Puppy? Ali ni v gramih??? Ker to bi predstavljalo veliko manjše odmerke kot na primer pri Royal Canin.
Hvala
Katera merilna enota je navedena na embalaži pasjih briketov Profine Puppy? Ali ni v gramih??? Ker to bi predstavljalo veliko manjše odmerke kot na primer pri Royal Canin.
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je količina, ki jo morate vsakodnevno dati vašemu psu. Ta količina je izračunana glede na težo vašega psa. Na zadnji strani vrečke s pasjimi briketi boste našli povzetek tabel z odmerki (količinami), ki jih morate dati vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sarah
Prej sem svojemu 5-mesečnemu huskyju dajal Royal Canin. Ali so tudi ti briketi primerni zanj, saj sem jih pravkar naročil v 15KG pakiranju?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ti briketi bodo ustrezali. Kljub temu pa za udobje in dobro uravnoteženost vašega ljubljenčka svetujemo, da izvedete prehodno obdobje med obema znamkama briketov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sarah
Ali vreča briketov prihaja z merilnim lončkom? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne prodajamo briketov s priloženim merilnim lončkom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, želel bi izvedeti kraj izdelave pasjih briketov in kraj, od koder prihajajo različna mes, ki sestavljajo brikete. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Profine se proizvaja v Češki republiki. Meso, uporabljeno pri izdelavi Profine, izvira iz celotnega Evropskega gospodarskega prostora.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gwenaelle
Koliko hrane je treba dati dvomesečnemu čivavi, ki tehta 700 gramov?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vsa navodila so zapisana na hrbtni strani vrečke s briketi. Za vašega malega psa bo potrebnih 50g na dan. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia