Vprašanja, razprave o izdelkih PlaqueOff ProDen Prah za zobno higieno za pse in mačke
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
stéphanie
ali lahko to dam v brikete moje mačke, ker sovraži pašteto!
1 sporočila
valérie
Dober večer,Moja psa hranim z mehčanimi in navlaženimi briketi, ker jih požira namesto da bi jih pregriznil (majhni briketi za majhne pasme). Je mogoče ta prah neposredno nanašati na zobe/dlesni s prsti, da bi ostal učinkovit? Je kakšno tveganje pri tem? Hvala
2 sporočila
léa
Ta prah ne deluje mehanično, ampak začne učinkovati šele ko jo telo absorbira, takrat se zobni plak zmehča. Zato ni smiselno, da jo nanašate neposredno na dlesni, saj je prah zelo fin in hlapljiv. Uporabite ga samo v hrani, ne glede na to, ali je ta vlažna ali suha. :)
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni,Kakšna je teža kapsule?Hvala
1 sporočila
eric
Pozdravljeni, kar zadeva število gramov v merici, priznam, da... Ne vem. Kljub temu verjetno ne presega 1 ali 2 grama. Sem ponosni lastnik Beaucerona, živali, ki tehta 45 kg, in mu dajem 2 merici dnevno na njegove večerne brikete. Res je, da ne dela čudežev, vendar je učinkovito, če primerjam z zobnim kamnom, ki ga je imel pred uporabo tega izdelka. Že 2 leti mu vsak večer dajem to moč, 2 merici.
1 sporočila
anh hao
Pozdravljeni,To je zelo malo (približno 1g).Vzel sem škatlo s 180g, trajala je več mesecev.
1 sporočila
justine
Pozdravljeni,Koliko časa traja 1 škatlica tega izdelka?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je odvisno od pogostosti uporabe izdelka, težko vam natančno določimo rok.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
léa
Vse je odvisno od teže vašega psa, na škatli je tabela. Pes manj kot 10kg = približno 18 mesecev, med 10/25kg = približno 9 mesecev in + 25kg = približno 6 mesecev