problem aklimatizacije SOS

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MICHELE
1 sporočila
michele fr
Pozdravljeni, imam chihuahuao staro skoraj 2 leti. Imam jo od njenih 3 mesecev. To je ljubek fant, ki se imenuje Pilou. Trpel je zaradi osamljenosti, zato sem pred 15 dnevi posvojil majhno chihuahuakinjo Roxy. Še ne igrata skupaj. Ko se Roxy poškoduje in zajoče, jo Pilou gre tolažit. Spita oba z mano. Včasih jo Pilou ignorira ali povoha, na splošno gre vse v redu. Toda kar me skrbi, je to, da Pilou tudi veliko renči, ko Roxy hoče igrati. Obupana sem, ne vem kaj storiti. Hvala vnaprej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo