Vprašanja, razprave o izdelkih Pro Plan Veterinary Diets HA Hypoallergenic
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, briketi so majhne velikosti in mislim, da bi lahko ustrezali vašemu psu. Vendar pa gre za brikete, ki jih predpiše veterinar za točno določen razlog. Preden jih uporabite, se morate posvetovati z vašim veterinarjem. Glede vročih mest, moj cane corso jih je veliko dobil okoli svojega 11. leta in to ni bilo povezano z njegovo prehrano, ampak z bolj kompleksnimi težavami, na žalost. Prebral sem veliko spletnih strani in vse pojasnjujejo, da je treba te brikete uporabljati le na veterinarski nasvet, prav tako pa jih zato ne boste našli v »standardnih« trgovinah za male živali.
2 sporočila
dominique
Kakšna je velikost briketov, ali so primerni za majhnega psa (shih tzu) približno 6 kg
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, da, mislim, da so primerne. Imam jack russla, ki je te brikete.
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, te brikete merijo 1 cm.
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni. Ali so te brikete učinkovite za labradorca, ki ima težave s hot spots? Hvala.
1 sporočila
jean bernard
Pozdravljeni, preiskal sem besedo vroče točke v iskalni vrstici in ponujenih je veliko rešitev za obravnavanje tega, vendar vam kljub temu svetujem, da se posvetujete z veterinarjem in mu zastavite vprašanje hkrati. Lep pozdrav
1 sporočila
isabelle
Dober dan, če so vroče točke posledica alergije na hrano, bi bilo morda smiselno poskusiti hipoalergene brikete. Pogovorite se o tem s svojim veterinarjem. Lep pozdrav