Vprašanja, razprave o izdelkih Pro Plan Veterinary Diets Canine NC NeuroCare

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, trenutno je moj bc že več kot leto dni na hrani Virbac zaradi zapletene prebave. Marca so ga operirali in njegov prebavni sistem je normalen, čeprav je še vedno nekoliko občutljiv. Pravkar pa je doživel svojo prvo epileptično napad. Zanima me, ali lahko preklopim na njegovo hrano Pro Plan ali naredim mešanico obeh brez nevarnosti za njegov prebavni sistem? Prav tako me zanima, ali je njegova hrana res učinkovita ali je za zmanjšanje napadov pri vaših ljubljenčkih bolj zaslužna medicinska terapija? Hvala vnaprej za vašo pomoč.
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, Moj pirenejski ovčar, ki je bil star 6 let, je zdaj že 2 leti na teh briketih in od takrat ni imel nobene krize več. Imel je do 3 krize na teden, zdaj pa nič več!! Dajem mu polovico Proplan in polovico njegovih običajnih briketov, in popolnoma podpiram to odločitev. To mi je svetovala moja veterinarke in ji resnično rečem velika hvala!
Stephane
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, za obvladovanje kriz moja psička prejema zdravljenje s Crisaxom zjutraj in zvečer ter hrano v obliki briketov Neurocare (3/4 Neurocare, 1/4 Dog Chow s piščancem).
Christian
1 sporočila
christian fr
Pozdravljeni. Moj boksar je že pri 6 mesecih doživel svoj prvi napad epilepsije (mati je zavrnila dojenje, zato ga je vzrediteljica hranila z dojenčkovo stekleničko). Po obsežnih preiskavah (MRI in CT) niso odkrili posebnih nevroloških ali možganskih problemov. Kljub temu so se napadi pojavljali na vsake 3 do 4 tedne, večinoma ponoči. Ker mu nismo želeli vsiliti vseživljenjsko zdravilno terapijo tako zgodaj, smo na nasvet veterinarja začeli dajati boksarju hrano PROPLAN Neurocare. Hranimo ga z dvema obrokoma na dan, enega zjutraj in enega zvečer, sestavljenega iz 50% Neurocare in 50% Royal Canin. To prehrano upoštevamo že eno leto in do danes ni bilo več nobenega napada, pes je v odlični kondiciji s svojimi 44,3kg, igra, je z apetitom in brez problema prebavlja to mešanico. Nismo pa še imeli priložnosti oceniti na daljši rok, ampak če lahko s tem pomagamo in se izognemo dodatnemu zdravljenju.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo