Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN All Sizes Adult Light / Sterilised s piščancem za pse

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Chantal
8 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, želel sem izvedeti, ali so ti briketi primerni za mojo malo shi tzu staro 11 mesecev, in če niso preveliki. Hvala
Françoise
1 sporočila
françoise fr
Briketi so podobni rezancem in bodo ustrezali vašemu majhnemu psu.
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni,Te briketi so dobri, vendar so premajhni za velike pse, zato bi za vašega mladega shi tzuja morali poskusiti z nakupom majhne vrečke, vendar mislim, da bodo ustrezali in mu omogočili žvečenje.Spoštovani,C.L
SYLVIE
3 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni,

Moja sterilizirana 16-mesečna psička pasme cocker trenutno je to briketirano hrano. Po obisku kontrole je veterinar priporočil zamenjavo hrane za takšno, ki vsebuje veliko več vlaknin. Katere brikete mi priporočate?

Hvala vnaprej,

Sylvie ROGER
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Večina pasjih briketov vsebuje približno 3 % vlaknin. Lahko se odločite za Royal Canin Medium Sterilised, ki vsebuje 6,4 % vlaknin.https://www.zoomalia.com/animalerie/royal-canin-medium-sterilised-p-15794.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo