Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Large Adult Athletic Sensitive Skin z lososom za odrasle pse velike pasme
100% stranke
priporočam ta izdelek
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
david
Imam dva psa, križanca med zlatim prinašalcem in setrom ter huskyja, ali jima lahko dajem iste brikete Large in Athletic? Že jih hranim s briketi ProPlan Medium in Large (trenutno ni na voljo).
3 sporočila
sylvie
Pozdravljeni,
brez skrbi, lahko brez težav dajete to vrsto briketov obema vašima psoma, morda s postopnim prehodom, kot je to običajno v takšnih primerih...
Lep pozdrav,
brez skrbi, lahko brez težav dajete to vrsto briketov obema vašima psoma, morda s postopnim prehodom, kot je to običajno v takšnih primerih...
Lep pozdrav,
1 sporočila
anne
Da, lahko popolnoma dajete to linijo prehrane obema vašima psoma. Količino hrane na dan bo potrebno prilagoditi glede na njuno težo. Imam 2 psička pasme malinois, ki sta zelo aktivna, in tudi sam sem prešel iz linije medium na large Atletic.
1 sporočila
valerie
Moj pes izgublja veliko dlake in se praska, pri tem pa se pojavlja prhljaj - ali to lahko izhaja iz briket, ker se tudi moj drugi pes praska, vendar zaenkrat še brez prhljaja.
1 sporočila
bernard
Lahko delim le svoje osebne izkušnje. Moj pes (veliki šnavcer) že 6 let je te brikete in nikoli ni imel takšnih težav, niti nobenih drugih zaradi briketov. Ali težava izgine, ko zamenjate brikete? Če ne izgine, je malo verjetno, da izvirajo iz briketov.
6 sporočila
sabine
Moj doberman nikoli ni imel težav s kožo ali prebavo zaradi briketov ProPlan. Pravkar je praznoval svoj 6. rojstni dan. Če so se težave s kožo vaših dveh psov pojavile nenadoma, je verjetno to posledica spremembe v prehrani ali šampona. In če opazite izpadanje dlake, je morda smiselno obiskati veterinarja.
3 sporočila
sylvie
Moj retriever je imel težave s srbečico. Zato so mi svetovali, da mu dam hrano proplan large athletic losos optiderma in težav ni več. Vendar ne sme imeti nobene spremembe hrane, sicer se težave ponovijo :( Moja pasja frizerka prav tako izogiba uporabi parfumov v šamponu. Mislim, da je problem vaših kužkov drugje, vendar ne v teh briketah...