Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Pes Large Adult Athletic Sensitive Digestion jagnjetina

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alex
1 sporočila
alex fr
Kakšen je datum poteka veljavnosti za PRO PLAN Chien Large Adult Athletic Sensitive Digestion jagnjetina
Virginie
2 sporočila
virginie fr
Od katere starosti?
Benjamin
1 sporočila
benjamin fr
Imam malinojca, ki bo kmalu star 3 leta, začel sem mu dajati, ko je imel 1 leto
Claire
1 sporočila
claire fr
Imam 10-mesečnega bokserja, rejec mi je od takrat svetoval
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Za mojega dalmatinca sem začela, ko je dopolnil eno leto, in sem zelo zadovoljna.
VANESSA
1 sporočila
vanessa fr
Od 12 mesecev dalje. Prehod s hrane za mladiče na hrano za odrasle
Sand
1 sporočila
sand fr
Od enega leta za dva bernska planšarska psa, ki imajo raje te brikete kot večje.
Valérie
4 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, začeli smo 10 mesecev po pojavu panoesteitisa pri našem švicarskem belem ovčarju in naša vzrediteljica nam je omenila to za velike pse. Njegovi iztrebki imajo bolj oblikovano strukturo, odkar smo mu začeli dajati jagnjetino.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo