Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Medium Adult Sensitive Skin Losos za pse
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laurie
Pozdravljeni, katere brikete Pro Plan so primerne za mojega 31kg težkega Goldna: Optiderma Medium ali Athletic Large ali Robust Large? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočena referenca za vašega goldena je naslednja: https://www.zoomalia.com/animalerie/pro-plan-large-adult-athletic-sensitive-skin-optiderma-p-33011.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aude
Pozdravljeni, moj sedem mesecev star Golden trenutno je brikete Optiderma Puppy. Vendar pa, ali poznate razliko med velikostjo briketov Puppy in Adult? In kdaj bi mi svetovali, da preklopim na brikete za odrasle pse? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočljivo je preiti na odraslo hrano, ko je pes star med 12 in 15 meseci. Razlika je predvsem v sestavi briketov, ne v velikosti le-teh. Ker je pes končal svojo rast, je treba zmanjšati nekatere hranilne snovi, potrebe po kalciju bodo na primer manjše.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
frederique
Pozdravljeni, ne najdem teh briketov: Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion piščanec, riž. V kakšnem roku bodo na voljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je bil ukinjen in nadomeščen z naslednjim artiklom: https://www.zoomalia.com/animalerie/pro-plan-medium-adult-sensitive-digestion-optidigest-poulet-p-29743.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Dober večer, kdaj bodo briketi v paketu po 14 kg na voljo po ceni 46,99 €? Prosim za hiter odgovor, saj so na konkurenčni spletni strani na voljo po ceni 47,99 € (zoo plus)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta referenčni izdelek se trenutno ponovno zalaga in bo na voljo v teku naslednjega tedna. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clément
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, kdaj bodo na voljo vreče s težo 14 kg, prosim in hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti paketi bodo ponovno na voljo v naslednjem tednu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia