Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Medium Adult Sensitive Digestion z jagnjetino

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Annie
11 sporočila
annie fr
Pozdravljeni, kakšne so oblika in mere briketov? Oklevam, ali naj vzamem brikete proplan z jagnjetino za majhne in mini pse ali za pse srednje velikosti!
JESSIKA
2 sporočila
jessika fr
Pozdravljeni! Kroketi trikotne oblike, približno 2 cm na stranico. Imam šetlandskog ovčarja, ki jih je jedel, odkar je dopolnil eno leto in ni bilo nobenih težav!
Annie
11 sporočila
annie fr
Verjamem, da bom vzela za majhne pse. Moj pes je cairn terier težak 10 kg!
Anouchka
1 sporočila
anouchka fr
Pozdravljeni, če vaš cairn terier je hitro, je najbolje, da izberete večjo briketo, kot jo običajno jemljete, in srednje velike brikete z jagnjetino so odlične.
Esmeralda
1 sporočila
esmeralda fr
Kaj pomeni prenovljeno? Glede na brikete ProPlan za pse. Lep pozdrav
Emeline
1 sporočila
emeline fr
Vrečka, ki sem jo kupil, ni bila obnovljena, toda ko sem prebral njihova pojasnila, je šlo samo za to, da je bila vrečka preluknjana ali poškodovana in da so jo zakrpali z lepilnim trakom ali jo pretočili v drugo vrečko. To ne spremeni ničesar pri briketih in omogoča, da jih dobite po konkurenčno nizki ceni.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo