Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Large Robust Puppy Sensitive Digestion jagnje
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sabine
Pozdravljeni, jaz dajem svojima dvema labradorcema Proplan Sensitive Digestion, saj imata občutljiv želodec in to so edine brikete, ki jih prenašata.
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, Ali je potrebno narediti "normalen" prehod na te brikete ali lahko to storimo malo hitreje, na primer takoj na pol z njegovimi starimi briketi. Moj pes, ki je na brezžitni dieti, ima prebavne težave od prvega dne, že smo poskusili 3 različne znamke (premium). To nam je priporočil veterinar.
1 sporočila
manon/christelle
Pozdravljeni, v mojem primeru, ko sem poskusila več vrst brezžitnih in zelo dragih briketov, sem imela velike težave z drisko in krvavitvami. Po večkratnih obiskih pri veterinarju sem prešla na to vrsto briketov s postopnim dvotedenskim prehodom (torej dokaj počasnim), da ne bi povzročila večje škode na prebavi. Med prehodom sem ji dala tudi kuro Flortyflora in vse je šlo dobro, končno sem dobila lepe iztrebke. Zato je vedno bolj priporočljivo narediti Počasen prehod, da ne poškodujete črevesne flore vašega ljubljenčka, če imate tudi težave z drisko, vam priporočam kuro Florty Flora (seveda ob soglasju vašega veterinarja).
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, osebno sem za moja dva psa izvedel prehod na novo hrano tako, da sem ju takoj navadil na pol in pol, in vse je šlo v redu. Vse je odvisno od posebnosti vašega ljubljenčka glede prilagajanja.