Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Large Athletic Puppy Sensitive Digestion jagnjetina za pse

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Danièle
6 sporočila
danièle fr
Pozdravljeni, te brikete uporabljam za svojo 7-mesečno zlato prinašalko in vse poteka dobro. Rad bi le vedel, ali bi bila linija "Robust" bolj primerna za zlatega prinašalca kot linija "Athletic". Lep pozdrav
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, ta izdelek sem uporabljal za svojega 7-mesečnega cane corsoja. Vendar sem prešel na velike, robustne z jagnjetino, ki mu bolj ustrezajo glede na njegovo težo 45 kg.
Rudy
2 sporočila
rudy fr
Pozdravljeni, ali so ti briketi primerni za dva meseca starega ameriškega bulija? Lepo pozdravljeni
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ta izdelek uporabljam za svojega bokserja, ki ima skoraj 8 mesecev, in je zelo dober izdelek. Kljub temu mislim, da je velikost briketov morda malo prevelika za mladička starega 2 meseca, zato lahko brikete najprej navlažite, da se bo mladiček navadil, nato pa postopoma preidite na suhe brikete, ali pa obstaja v isti liniji izdelkov tudi izdelek v medium velikosti, ki je prav tako zelo dober in ga je moj bokser prav tako preizkusil. Oba sta dobro delovala pri njegovem problemu s mehkimi blatom.
Aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni, moj kuža ima 10 mesecev in tehta 36 kg, je zlati prinašalec. Ali mi priporočate ta izdelek?
Ambrine
1 sporočila
ambrine fr
Pozdravljeni, po mojem skromnem mnenju, kot nakazuje linija "Large athletic puppy", je namenjena psom, ki bodo atletski kot odrasli: ovčarji, delovni psi... (razmišljam o Malinoisu, Beauceron ovčarju, dobermanu, Cane Corso...) Nisem profesionalka, tako da je to samo moja ugotovitev kot potrošnica. Ne poznam Golden prinašalcev tako dobro, zato morate sami presoditi, ali je ta pes "atletski".
Manon
1 sporočila
manon fr
Kot je rekla Ambrine, morda to niso prave brikete, morda bi jih lahko zmešali z drugimi briketi, da bi bilo bolje.
Gaëlle
1 sporočila
gaëlle fr
Pozdravljeni, zame je za golden retrieverje bolj primerna linija "veliki robustni". Obstajajo tudi linije za občutljive pse.
sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Ja, seveda, jaz imam cane corso in jih obožujem
Alexandra
2 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, potrjujem. Imam belgijskega ovčarja malinoja in te brikete so mi priporočili, ker je bil moj pes precej suh. Treba je reči, da se veliko giblje (vsaj 45 minut teka na dan) in ima nekaj težav s prebavo. Moral sem dodati tudi maščobo (maščoba iz mesa mojega mesarja), da je pridobil 3 kg v 3 mesecih. Zdaj je star 1 leto in 4 mesece ter tehta 32 kg (zelo vitek, a zdaj popoln).
Alexandra
2 sporočila
alexandra fr
Za natančnejši odgovor bi dodal, da so ti briketi bogati z maščobo za pse, ki se veliko gibljejo, torej za 36kg težkega goldna mislim, da ne potrebuje toliko maščob. Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo