Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN Large Athletic Puppy Sensitive Digestion jagnjetina za pse
100% stranke
priporočam ta izdelek
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
danièle
Pozdravljeni, te brikete uporabljam za svojo 7-mesečno zlato prinašalko in vse poteka dobro. Rad bi le vedel, ali bi bila linija "Robust" bolj primerna za zlatega prinašalca kot linija "Athletic". Lep pozdrav
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ta izdelek sem uporabljal za svojega 7-mesečnega cane corsoja. Vendar sem prešel na velike, robustne z jagnjetino, ki mu bolj ustrezajo glede na njegovo težo 45 kg.
2 sporočila
rudy
Pozdravljeni, ali so ti briketi primerni za dva meseca starega ameriškega bulija? Lepo pozdravljeni
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ta izdelek uporabljam za svojega bokserja, ki ima skoraj 8 mesecev, in je zelo dober izdelek. Kljub temu mislim, da je velikost briketov morda malo prevelika za mladička starega 2 meseca, zato lahko brikete najprej navlažite, da se bo mladiček navadil, nato pa postopoma preidite na suhe brikete, ali pa obstaja v isti liniji izdelkov tudi izdelek v medium velikosti, ki je prav tako zelo dober in ga je moj bokser prav tako preizkusil. Oba sta dobro delovala pri njegovem problemu s mehkimi blatom.
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, moj kuža ima 10 mesecev in tehta 36 kg, je zlati prinašalec. Ali mi priporočate ta izdelek?
1 sporočila
ambrine
Pozdravljeni, po mojem skromnem mnenju, kot nakazuje linija "Large athletic puppy", je namenjena psom, ki bodo atletski kot odrasli: ovčarji, delovni psi... (razmišljam o Malinoisu, Beauceron ovčarju, dobermanu, Cane Corso...) Nisem profesionalka, tako da je to samo moja ugotovitev kot potrošnica. Ne poznam Golden prinašalcev tako dobro, zato morate sami presoditi, ali je ta pes "atletski".
1 sporočila
manon
Kot je rekla Ambrine, morda to niso prave brikete, morda bi jih lahko zmešali z drugimi briketi, da bi bilo bolje.
1 sporočila
gaëlle
Pozdravljeni, zame je za golden retrieverje bolj primerna linija "veliki robustni". Obstajajo tudi linije za občutljive pse.
1 sporočila
sandrine
Ja, seveda, jaz imam cane corso in jih obožujem
2 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, potrjujem. Imam belgijskega ovčarja malinoja in te brikete so mi priporočili, ker je bil moj pes precej suh. Treba je reči, da se veliko giblje (vsaj 45 minut teka na dan) in ima nekaj težav s prebavo. Moral sem dodati tudi maščobo (maščoba iz mesa mojega mesarja), da je pridobil 3 kg v 3 mesecih. Zdaj je star 1 leto in 4 mesece ter tehta 32 kg (zelo vitek, a zdaj popoln).
2 sporočila
alexandra
Za natančnejši odgovor bi dodal, da so ti briketi bogati z maščobo za pse, ki se veliko gibljejo, torej za 36kg težkega goldna mislim, da ne potrebuje toliko maščob. Lep pozdrav.