Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN All Sizes Adult Light / Sterilised z jagnjetino za psa
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
thérèse
Ali so briketi prav tako majhni kot tisti z jagnjetino za majhne pse (moje prejšnje naročilo), ki po velikosti ustrezajo mojemu yorku?
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, ne, to so velike, vzeti je treba small mini adult
1 sporočila
bianca
Pozdravljeni, niso zelo veliki, ampak vseeno nekoliko. Imam kokeršpanjela, kar je popolno. Za jorka so po mojem mnenju preveliki.
1 sporočila
brigitte
Bile so premajhne za mojo avstralsko ovčarko, kar me je prisililo, da zamenjam znamko kljub uporabi posode proti prehlevanju.
3 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, imam dva majhna nemška špica, ki tehtata 4,2 kg in 3,8 kg, kozice in enega eurasiera (25 kg). Za špice, preden so bili sterilizirani, sem uporabljal briketirano hrano Proplan small in mini adult (jagnjetina, losos ali piščanec). Ti briketi so majhni, vendar prebogati za sterilizirane pse. Briketi Proplan All size adult sterilized so večji, vendar špicem ne predstavljajo težav. Za požrešneže (enega špica in eurasiera) sem našla edino rešitev, da brikete namočim v topli vodi za 5-6 minut. Še vedno jedo hitro, vendar hrano bolje prebavljajo, brez tveganja zadušitve za špica težkega 3,8 kg.