Vprašanja, razprave o izdelkih PRO PLAN All Sizes Adult Light / Sterilised z jagnjetino za psa

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
thérèse
1 sporočila
thérèse fr
Ali so briketi prav tako majhni kot tisti z jagnjetino za majhne pse (moje prejšnje naročilo), ki po velikosti ustrezajo mojemu yorku?
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, ne, to so velike, vzeti je treba small mini adult
Bianca
1 sporočila
bianca fr
Pozdravljeni, niso zelo veliki, ampak vseeno nekoliko. Imam kokeršpanjela, kar je popolno. Za jorka so po mojem mnenju preveliki.
brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Bile so premajhne za mojo avstralsko ovčarko, kar me je prisililo, da zamenjam znamko kljub uporabi posode proti prehlevanju.
Brigitte
3 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, imam dva majhna nemška špica, ki tehtata 4,2 kg in 3,8 kg, kozice in enega eurasiera (25 kg). Za špice, preden so bili sterilizirani, sem uporabljal briketirano hrano Proplan small in mini adult (jagnjetina, losos ali piščanec). Ti briketi so majhni, vendar prebogati za sterilizirane pse. Briketi Proplan All size adult sterilized so večji, vendar špicem ne predstavljajo težav. Za požrešneže (enega špica in eurasiera) sem našla edino rešitev, da brikete namočim v topli vodi za 5-6 minut. Še vedno jedo hitro, vendar hrano bolje prebavljajo, brez tveganja zadušitve za špica težkega 3,8 kg.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo