Primerjava pasjih briketov - Ultra Premium Direct - Vaša mnenja

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Malouni
2 sporočila
malouni fr
Pozdravljeni vsi skupaj in že vnaprej hvala za vse vaše prispevke. Pravkar sem posvojil angleškega buldoga in se ne spoznam preveč na prehrano živali (torej za pse). Kakšne so prave prednosti Ultra Premium Direct hrane za pse? Ravno sem prebral pričevanje nekoga, ki ima psa Castro Laboreiro, ki ni prenesel teh briketov Ultra Premium Direct, in opažam, da so mnenja deljena, ne glede na dostavo, ampak glede na kvaliteto. Te brikete kupujemo predvsem zaradi poudarka na "made in France". Mnogi distributerji se postopoma zavezujejo poti "Made in France": Kupovati francoske, za pasje brikete, ni nekaj, na kar smo navajeni. Vendar se učimo, da znamka proizvaja svoje brikete v Franciji, imam pa kljub temu dvom. Ne vem, do katere mere so sestavine španske, vendar v vsakem primeru ti izdelki prihajajo iz Španije, kar znamka ne zanika.

Rad bi izvedel, če nekateri med vami kupujejo te brikete, če so povratne informacije dobre, in predvsem, če jih lahko štejemo za 100 % francoske.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo