Vprašanja, razprave o izdelkih Prikolica za kolo - na voljo v 2 velikostih

44 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alain
1 sporočila
alain fr
Pozdravljeni,Imamo dva yorkshire terierja, oba težka 10 kg. Katero prikolico nam lahko priporočite? Posebno nas zanima velikost. Ali je artikel na voljo v trgovini v bližini Soustons ali prek interneta? Hvala
Rachel
1 sporočila
rachel fr
Živjo, rad bi vedel, če je mogoče namestiti zaščito pred dežjem. Nameravam oditi za več dni in me zanima, če obstaja dežna prevleka. Hvala
marie
1 sporočila
marie fr
Mislim, da ne, vsekakor pa ne na spletnem mestu. Potrjujem, da prikolica ni vodotesna.
Alexandre
2 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, imam mladičko belo švicarsko ovčarko. Kakšno velikost mi priporočate, da jo obdržim, ko odraste? Tehtala bo približno 25-30kg. Hvala vnaprej!
gerard
1 sporočila
gerard fr
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu prikolice za mojega 25-kilogramskega Border Collieja in v svojih odgovorih na vprašanja omenjate velikost M, ki bi mojim potrebam popolnoma ustrezala, vendar ni na voljo za prodajo? Jo je zmanjkalo in če da, ali jo kmalu pričakujete? Lep pozdrav
Dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, 1- Moj velik mešanček, križanec med ovčarjem in boksarjem, ki pa je veliko večji kot njegovi starši, tehta 35 kg, in v ležečem položaju meri 109 cm (če so sprednje tace vključene, rep pa naravno zavit), a mi ga ne uspe izmeriti, ko leži "skrčen". Menite, da bi bila velikost L dovolj velika? 2- Ali je potrebno za montažo priključka na kolo (električno) v celoti odstraniti zadnje kolo ali samo odviti zunanjo pritrditev kolesa? Vnaprej hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Težko je odgovoriti na vaše vprašanje glede velikosti, morda lahko za bolj natančno predstavo vzamete za vzor njegovo košaro? Glede namestitve prikolice pa je potrebno samo odstraniti matico, da namestite priklop prikolice. Torej, ni treba odstraniti kolesa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
KRISTLE
1 sporočila
kristle fr
Pozdravljeni! Ali je mogoče pridobiti 2 kratki povodci posebej za prikolico, moja psička noče, da zapremo mrežo pred njo (poskuša jo odpreti, predstavljate si lahko, kaj so ji njene kremplje prizadele v 2 kratkih izletih), zdi se, da je veliko bolj sproščena, če je na prostem, vendar jo moramo zato varno pripeti... Hvala vnaprej za vaš odgovor,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za ta izdelek nimamo nadomestnih kratkih povodcev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
MARION
1 sporočila
marion fr
živijo, ali je potrebno kupiti sistem za pritrditev na kolo ali je vključen? Ne razumem, za kaj je namenjena vlečna palica, na katero se sklicuje.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pritrdilni komplet je vključen, ni potrebno dodajati dodatne vlečne palice. Ta je praktična, če imate dva kolesa in želite prikolico hitro in enostavno prestaviti z enega kolesa na drugo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Odile
1 sporočila
odile fr
Dober večer, okleval sem, ali naj izberem M ali L velikost za dva psa, ena tehta 16 kg in en mladiček, ki za zdaj tehta, ampak bo kot odrasla približno 10 kg. Katero velikost naj izberem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost M bo zadostovala, dokler skupna teža obeh psov ne presega 30 kg. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
FRANCOIS
1 sporočila
francois fr
Pozdravljeni, imam 2 francoska buldoga, 12 in 14 kg, katero velikost naj izberem? Kakšne so teže in notranje dimenzije za velikosti M in L? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za vaša dva buldoga, katerih skupna teža znaša manj kot 30kg, lahko izberete velikost M. Teža prikolice je 11kg in notranje mere so 43 x 45 x v73cm. Če želite, da imata malo več prostora, je mogoče izbrati velikost L. Teža prikolice je 13kg in notranje mere so 58 x 52 x v79cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
evelyne
1 sporočila
evelyne fr
za shih tzu, težkega 8 kg, katero velikost mi priporočate, da vzamem? hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost S bo dovolj za vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, lahko mi poveste, če ta prikolica ustreza električnemu zložljivemu kolesu, saj ne vidim konca palice. Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Prikolica se a priori prilega vsem kolesom, tudi električnim. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Liliane
1 sporočila
liliane fr
Pozdravljeni! Kakšna je teža kolesarske prikolice velikosti S, kaj storimo s kolesi, ko je prikolica zložena, ali jih moramo odstraniti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, teža prikolice znaša 13,06 kg. Kolesa je treba odstraniti, imajo sistem sponk za lažje odstranjevanje. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Laure
3 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za dva konjenika Kong Charlesa težka 14 in 11 kg? Da bi se počutila prijetno glede prostora v kabini in podobno.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost M bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Céline
2 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije (DxŠxV) prikolice v velikosti S in M, ko je zložena. In ali je mogoče na velikost S namestiti komplet za tek? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, komplet za jogging v velikosti S ne obstaja. Tukaj so dimenzije zloženih prikolic:
S: 61 x 42,5 x 24,5 cm
M: 76 x 51 x 24 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Francine
1 sporočila
francine fr
Pozdravljeni,
Ali je možno dobiti mere zložene prikolice in ali se jo enostavno zloži? (To sprašujem za shranjevanje, če je mogoče, v kolesarnici)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, prikolico je enostavno zložiti in shraniti ravno. Prav tako vam jo dostavimo v takem stanju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
PATRICIA
1 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, ali sta s kolesom priložena tudi drog in pritrditev ... to ni navedeno, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priložen je priklopnik za opombo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Elise
3 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, obotavljam se med velikostma S in M. Katera velikost bi bila primerna za Jack Russella in papigona? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost M.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Elodie Isabelle
2 sporočila
elodie isabelle fr
Pozdravljeni, katero velikost priporočate za francoskega buldoga? Oklevam med velikostjo S in M. Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vzeti morate referenco 66509, velikost S.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
SEVERINE
3 sporočila
severine fr
Kakšna je razlika med prikolico ref 46187 in 46188 ter 30725 in 30726. So enake, razen barve in cene... Zakaj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to so res enaki. Serija ni iz istega leta, zato niso enake cene. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
SEVERINE
3 sporočila
severine fr
Pozdravljeni, rad bi kupil prikolico za svoja dva psa, ki tehtata 14 in 18 kg. Ali lahko v prikolici bivata dva psa? Katero prikolico mi priporočate? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Priporočamo vam prikolico velikosti L do 40 kg.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
jacqueline
1 sporočila
jacqueline fr
ŽIVJO, IŠČEM PRIKOLICO ZA KOLO ZA STAREGA PSA, KI TEHTA 50 KG, S PRILAGODITVIJEM ZA UPORABO KOT VOZIČEK. LAHKO DOBIM KAKŠNA PRIPOROČILA? SE VIDIMO KMALU.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Na žalost nimamo prikolic za pse, ki tehtajo več kot 40 kg.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia
Annabelle
1 sporočila
annabelle fr
Kakšen je premer koles?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Kolesarska prikolica, M: premer platišča 32 cm, skupni premer kolesa 39 cm;

Kolesarska prikolica, L: premer platišča 42 cm, skupni premer kolesa 50 cm.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
françois
1 sporočila
françois fr
vedeti, če vredno kupiti ločeno vlečno palico za prikolico ali je ta že vključena v paketu z dodatki
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Spodaj boste našli pripomoček:https://www.zoomalia.com/animalerie/barre-de-traction-de-roulotte-p-10565.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
clément
2 sporočila
clément fr
lahko nosi do 17 kilogramov?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Velikost M lahko nosi do 30kg in velikost L do 40kg.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo