Vprašanja, razprave o izdelkih Trixie Polnjeni žvečilni zvitki za pse - več okusov

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MARIE-CHRISTIE
1 sporočila
marie-christie fr
Pozdravljeni, ali te sladkarije vsebujejo žita?
sylvia
2 sporočila
sylvia fr
Pozdravljeni, glede na napisano jih ni
magalie
1 sporočila
magalie fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, zakaj palčke vedno pridejo brez embalaže, ker me moti, ko se sprehajajo po kartonu. Rad bi tudi vedel, ali je ena palčka na dan za 4-mesečnega mladička veliko ali ne. Hvala. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, palčke se prodajajo posamezno, zato so tako dodane v paket. Odraslemu psu lahko date eno palčko na dan, za mladiča je bolje, da daste palčke z nekaj presledka: ena palčka vsak drugi dan bi bila dovolj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, zanima me, ali lahko dam te priboljške moji psički, ki je stara 4 mesece; je zlati prinašalec.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, te priboljške lahko ponudite svojemu mladičku, pod pogojem, da jih ne dajete prepogosto in le pod nadzorom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
AURELIE
1 sporočila
aurelie fr
Od kod prihajajo vaši polnjeni zvitki?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vloge so izdelane v Nemčiji. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo