Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
gaelle
2 sporočila
gaelle fr
Dejansko je ta zaboj zelo slabe kakovosti in o zaključnih delih raje ne govorimo...
Nathalie
4 sporočila
nathalie fr
Ampak definitivno! Pred nakupom sem se zanašala na 6 mnenj... (5 zvezdic???????) priporočen izdelek????? no ja... Čudno, da je ta prenosna kletka lahko zadovoljila nekatere ljudi!! no ja, toliko bolje zanje... (??)
Muriel
2 sporočila
muriel fr
Živijo, nemogoče je sestaviti transportno kletko Zolia, verjetno je napaka pri ZAPAHIH. Hvala za vaš odgovor, nujno je, saj moram po mucka. Hvala vnaprej. Lep pozdrav
Fatima
1 sporočila
fatima fr
Pozdravljeni, ja, enak problem, nemogoče je vse zaskočiti. Zelo razočarana nad izdelkom, ki je zelo nizke kakovosti.
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Uspešno sem se povzpel navzgor, čeprav s težavo. Najprej je treba postaviti tistega, ki je sam na dnu, nato pa vse ostale. Poskusiti jih je treba pritrditi naravnost.
Nathalie
4 sporočila
nathalie fr
Ni bilo napake, ampak zelo težko je bilo priključiti!! Skoraj sem jo vrgel stran, tako zelo me je to frustriralo!! Moral sem prositi za pomoč nekoga močnejšega od mene, ampak resno, tudi on je imel težave!!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo