Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozna ležišča za pse Zolia Nomadic

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christine
1 sporočila
christine fr
ali je dovolj veliko za ovčarja?
Christelle
16 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, če je vaš pastir majhen, bo šlo, v nasprotnem primeru pa lahko preseže. V komentarjih nekdo pravi, da je to dobro za nemškega ovčarja... Torej je vredno preveriti... Vse je tudi odvisno od tega, za kaj ga želite uporabiti... Kakorkoli, je zelo praktičen za dati v avto ali v kletko. Enostaven za vzdrževanje. Če je za čez noč, bi bilo verjetno bolje imeti debelejšega, tudi jaz tako mislim.
sylvie
4 sporočila
sylvie fr
Za avstralskega ovčarja, da. Za belgijskega ali nemškega ovčarja, ne.
Eva
1 sporočila
eva fr
Povedati bi nam morali, kakšne vrste ovčarja imate. Imam kriolskega ovčarja in ta vzmetnica je zanj dovolj velika.
sylvie
4 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, kupila sem ga za svojega Avstralskega ovčarja, super je. Ukradel ga je moj Leonberg, pošteno je rečeno da je dober, če se zvije v klobčič, drugače pa štrli ven!!! Kupila sem dva za izmenjavo, ker se dobro perejo in spet postanejo puhasti, tako da je zdaj v redu za Leonberga! Za Nemškega ovčarja pa je po mojem mnenju en sam pretesen.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo