Vprašanja, razprave o izdelkih Pasja uta PREMIUM iz lesa Domus
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, želel bi kupiti novo, trdno pasjo uto za zunanjo uporabo ... Kateri model mi lahko priporočite med to uto, modelom Akira ali modelom s črno barvo ... za labradorca ... hvala za vaš odgovor
1 sporočila
lucie
Pozdravljeni, katera je primerna velikost za francoskega buldoga težkega 10 kg? Hvala
1 sporočila
anick
Kakšne velikosti boksa moram izbrati za precej velikega belgijskega ovčarja (v dolžino meri 93 cm od glave do korena repa). Hvala vam za vaš odgovor vnaprej.
1 sporočila
manuella
Priporočam vam največjo... Naročila sem srednje veliko, ker je k meni vedno prihajala majhna mačka, bila je zelo plašna, ni hotela vstopiti v mojo hišo... torej ob vstopu v lansko zimo, sem želela, da bi bila na suhem in toplem, zato sem ji naročila utočišče... odkar sem jo posvojila, je z nami v hiši na toplem... ampak če se vrnem k utočišču, ja, priporočam vam največjo, srednja bi bila za psa povprečne velikosti, kot sta shiba ali fox terier itd... je čudovita, trdna, zelo lepa, dobro izolirana... moja fifi jo je imela rada, mimogrede to ostaja njena hiša, ker je edina, ki vstopa vanjo haha
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, svetujem vam, da vzamete največjo nišo.
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, za mojega 55 kilogramov težkega in velikega cane corso sem izbral največjo. Lahko stoji, se obrača, leže, kakor želi, hkrati pa ostaja topel na svojem ležišču. Je trpežna in dobro izolirana.
1 sporočila
marie christine
Dober večer,
Ker gre za velikega psa, bi vam svetoval največji model. Izbral sem majhen model, vendar je bil namenjen za mačko. To je kvalitetna pasja uta, dobro zasnovana in enostavna za sestavo, če sledite navodilom.
Lep pozdrav
Ker gre za velikega psa, bi vam svetoval največji model. Izbral sem majhen model, vendar je bil namenjen za mačko. To je kvalitetna pasja uta, dobro zasnovana in enostavna za sestavo, če sledite navodilom.
Lep pozdrav
6 sporočila
melanie
Pozdravljeni, kako velik je pinscher? Mini ali majhen? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, najmanjša velikost bi morala ustrezati. Preverite glede na mere vašega psa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
catherine
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za cocker španjela? Vnaprej se vam zahvaljujem. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikost Small bi morala biti ustrezna, to preverite glede na mere vašega psa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
frederic
Pozdravljeni,
Kakšne so notranje mere niše Domus Maxi?
Hvala.
Lep pozdrav,
Frédéric SEVRETTE
Kakšne so notranje mere niše Domus Maxi?
Hvala.
Lep pozdrav,
Frédéric SEVRETTE
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prosimo, ali lahko natančneje opredelite svoje vprašanje?
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
val
Pozdravljeni- kaj pomeni "vent system"?- je les tratiran?- KAKŠNA JE NAJVEČJA ŠIRINA? 111 ALI 130 (legende meritev manjkajo)Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
"Vent system" je sistem za prezračevanje (glej fotografijo št. 4). Les je obdelan, saj se lahko pasja ute uporablja zunaj. Vse mere pasje ute so na izdelčni kartici v razdelku "Opis", odvisno od izbranega modela: https://www.zoomalia.com/animalerie/niche-domus-p-112.html
Za Domus Maxi so mere naslednje: širina 111,5 cm x dolžina 132 cm x višina 103,5 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
"Vent system" je sistem za prezračevanje (glej fotografijo št. 4). Les je obdelan, saj se lahko pasja ute uporablja zunaj. Vse mere pasje ute so na izdelčni kartici v razdelku "Opis", odvisno od izbranega modela: https://www.zoomalia.com/animalerie/niche-domus-p-112.html
Za Domus Maxi so mere naslednje: širina 111,5 cm x dolžina 132 cm x višina 103,5 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
melanie
Pozdravljeni, kako velik je lahko Sveti Bernard? Razmišljam o največji velikosti, ampak koliko tehta? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, maxi se zdi najbolj primerna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
andre
Pozdravljeni,
katera velikost je najbolj primerna za labradorca?
Lep pozdrav,
katera velikost je najbolj primerna za labradorca?
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Velikost "large" ali "extra large" se zdita najbolj primerni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Velikost "large" ali "extra large" se zdita najbolj primerni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
candice
Kakšna velikost je najbolj primerna za velikega nemškega ovčarja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Za nemškega ovčarja je idealna izbira Domus XL.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia