Vprašanja, razprave o izdelkih Zložljive štiristopenjske stopnice Doggy Step Zolia Orthopedic
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, ali so stopnice trde ali pa gre za napeto platno? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
anissa
Pozdravljeni, to je oblazinjen plastični premaz. Moj pes, ki tehta 40 kg, uporablja stopnice. Nakupa ne obžalujem.
1 sporočila
dennis
Rebrasto. Aluminijaste in kompozitne stopnice. Zelo trdne. Moj pes tehta 60 kg.
9 sporočila
alexia
Pozdravljeni. Ali kdo uporablja to, da svojega psa spravi na zadnje sedeže? Bojim se, da je to primerno samo za prtljažnik, jaz pa bi ga potreboval, da bi ga spravil na zadnje sedeže, in glede na ceno oklevam z nakupom, če ne bo delovalo. Hvala za vaše odgovore
1 sporočila
valerie
Kakšna je njegova teža, prosim?
1 sporočila
sylvaine
naša psička tehta 32 kilogramov, zato ga preprosto ni treba povsem razgrniti, tako da so stopnice dovolj visoke, res smo navdušeni, ne drgne si več smrčka ob beton, ko izstopi iz avtomobila (precej visok 4x4), dobro se je navadila na uporabo tega stopnišča, da se povzpne in spusti
1 sporočila
jessie
Približno 3kg
1 sporočila
luc
kakšna je višina, ko je raztegnjena. Navedenih je nekaj dimenzij, vendar ni določeno, ali gre za višino ali dolžino ko je raztegnjena...
1 sporočila
nathalie
67 cm odprto v višino in 129 cm v dolžino. Zelo lahka, približno 3 kg
9 sporočila
alexia
Pozdravljeni. Ali kdo to uporablja, da svojega psa spravi na zadnje sedeže? Bojim se, da je to primerno samo za prtljažnik, potreboval bi ga za zadnje sedeže in glede na stroške oklevam z nakupom, če ne bo delovalo. Hvala za vaše odgovore.