Vprašanja, razprave o izdelkih Prehransko dopolnilo za BARF dieto - Barf Complex
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
evelyne
Pozdravljeni, ali je ta dodatek k BARF prehrani dovolj za potrebe mačke? Sprašujem, ker odkar sem ga vključil v prehrano mojega Maine Coona, njegova dlaka dobiva čudno rjavo barvo. Hvala za odgovor.
1 sporočila
aziza
Ali lahko dam to pohvalo svoji psički, ki je alergična na žitarice? Hvala za vaš odgovor
1 sporočila
laure
Pozdravljeni, Problem današnjih blagovnih znamk pasje hrane je, da vsebujejo ogromno žitaric ali ogljikovih hidratov. Prehod psa na surovo prehrano (BARF) je dobra rešitev ob upoštevanju prehranskih dopolnil za zagotavljanje ustreznega vnosa vitaminov, ki jih potrebujejo. Ne mislim, da bo vaš pes imel alergijsko reakcijo na to. Preprosto ga boste morali navaditi na okus, saj ga vsi ne marajo. Zato je pomembno, da ga dobro zmešate z obrokom in začnete z majhnim odmerkom.
1 sporočila
therese
Pozdravljeni, ta prehranski dodatek dajem svojemu bernardincu, ki ima številne alergije, vključno z različnimi cvetnimi prahi. Prebavljal ga je zelo dobro in ni imel nobenih reakcij. Hrani se s surovim mesom, zelenjavo in sadjem. Če imate kakršen koli dvom, se posvetujte s svojim veterinarjem.
1 sporočila
philippe
Moj pes je zaradi raka prisiljen jesti samo doma pripravljeno hrano, zato že od začetka jemlje ta dodatek; Z njim sem izjemno zadovoljna v vseh pogledih, moj pes je zelo dobro, ima odlično dlako itd. Vendar če je vaš pes resnično alergičen na žita, bi bilo primerno, da pred njegovim jemanjem prosite veterinarja za mnenje in mu posredujete sestavo, saj menim, da potrošnik, kot sem jaz, ne more nadomestiti zdravniškega mnenja.