Vprašanja, razprave o izdelkih Pravokotni bež vzglavnik s temno rjavimi tačkami Trixie Gino

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
christelle
3 sporočila
christelle fr
Dober večer, vaša blazina me zelo zanima, saj je za Akito Inu. Bi me lahko obvestili, ko bo blazina velikosti 120/75 na voljo? Hvala, Christelle.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta vzglavnik bo na voljo konec tedna ali sredi naslednjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
AURELIE
1 sporočila
aurelie fr
jaz, moj pes in labradorec kakšno velikost bi potreboval hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost 120 je primerna za labradorca. (ref 30296). Da bi bili povsem prepričani, ne oklevajte in izmerite svojega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ingrid
3 sporočila
ingrid fr
Pozdravljeni, imam 6 mesecev starega avstralskega ovčarja, in ne morem se odločiti med srednje veliko in največjo (120) velikostjo, kaj mi priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost 90 x 65 cm bo ustrezala vašemu avstralskemu ovčarju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Dober večer, katero velikost mi priporočate za francoskega buldoga? Hvala, Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost 60x40 bo ustrezala za vašega buldoga. Če mu želite zagotoviti nekoliko več udobja in prostora, lahko izberete velikost 70x45 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
meryl
2 sporočila
meryl fr
Dober večer, ali ima ta vzglavnik snemljivo prevleko za pranje v pralnem stroju?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Prevleka tega blazina je snemljiva.Lep pozdravEkipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo