Vprašanja, razprave o izdelkih Transportni voziček na kolesih za pse in mačke Zolia GoPet

40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če je ta torba odobrena s strani IATA za letalsko kabino za mojega mačka in tudi težo? Vnaprej se vam zahvaljujem, S.gil
rosy
1 sporočila
rosy fr
Pozdravljeni, torej dobro vprašanje, ker grem na počitnice z avtom, vam na to vprašanje ne morem odgovoriti, opravičujem se.
ANAIS
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, dovolim si, da vam pišem. Rad bi vedel, ali lahko moj majhen terier, ki tehta več kot 10 kg (11,500 kg), zlahka pride do transporta ali sploh ne? Kajti pri meni javni prevoz, kot sta tramvaj ali avtobus, ne dovoljuje živali, razen če so v kletki ali košari, in glede na to, da je težek, nas nošenje v rokah na koncu zaboli. Nimamo druge rešitve, sicer pa preživi popoldne v stanovanju v hladu, seveda, in tako ne more uživati v lepem vremenu ter s prijatelji in prijateljicami itd. Najlepša hvala za vaš hiter odgovor. Nasvidenje in pogum vsem.
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni za francoskega buldoga, težkega 13 kg
Fatima
1 sporočila
fatima fr
Pozdravljeni, imam ši-cuja težkega 10 kg in rad bi letel z letalom. Zanima me, če je ta prevozna torba dovolj velika zanj in ali je dovoljena na letalu ter v kabini, hvala.
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, imam beagla, ki tehta 15 kg. Ali bi ta nahrbtnik ustrezal? Hvala
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
se mi zdi malo tesno, ampak za kratke poti ali z odprtim vrhom, zakaj pa ne. Vendar pa torba ne bo dovolj trpežna, da bi nosila psa, zato bo treba za premike uporabiti stojalo s kolesi. Osebno jo uporabljam za kavalir king charlesa, ki tehta manj kot 10 kg, in sicer samo za potovanja z vlakom.
Anne
2 sporočila
anne fr
Živjo, ali je ta torba sprejeta pri Air France v kabini? Največje mere so 46x28x24 cm. Dimenzije, navedene glede te torbe, niso jasne...
Nicole
3 sporočila
nicole fr
Ne morem vam odgovoriti, ker ne letim več z letalom, oprostite
Anne
2 sporočila
anne fr
Neskončno se zahvaljujem Tarahaliju za njegov tako uporabno neodgovor
JESSY
1 sporočila
jessy fr
zdravo, ali je to združljivo za mačko Maine Coon težko 10 kg? prosimHvala!
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Ja, torba je dovolj velika za Maine Coon, zato sem jo izbral. Moj maček tehta 9 kg.
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, moja mačka je zelo velika in tehta 9 kg, a je bila torba za transport dovolj velika zanj! Ostalo je celo nekaj prostora!
Jordane
1 sporočila
jordane fr
Pozdravljeni, da, to je popolnoma združljivo, imam mačko, ki tehta 9 kg, in druge v velikosti main coon in vsi se prilegajo vanjo. Nato je treba tudi pogledati dimenzije torbe glede na vašo mačko.
Nicole
3 sporočila
nicole fr
Pravkar sem ga kupil za svojo mačko, ki je prav tako velika turška angora, težka 10 kg, in se popolnoma prilega vanj; poleg tega je ta torba zelo dobro narejena, saj ima več odprtin in se mačka ne počuti zaprto. To je čudovit izdelek za zelo dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Lep pozdrav
Vahag
1 sporočila
vahag fr
Pozdravljeni, ali lahko vzamemo torbo v kabino za potovanje z letalom?
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni, ali so platna na strani trdna, ker bi tam imel svojega zajca, a vse gloda ali praska, da preprečim, da bi se strgalo. Hvala
CARINE
1 sporočila
carine fr
Pozdravljeni,

moj pes tehta 17 kg (tip avstralski ovčar). Ali je ta torba primerna za njegovo velikost (za potovanje z vlakom)? Hvala.
Rosa
1 sporočila
rosa fr
Pozdravljeni, oprostite, ampak mislim, da torba ne bo ustrezala vašemu psu, predvsem zaradi rokovanja in udobja, moj Lhassa apso težak 8 kg je komaj v njej. Lep pozdrav
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, potrjujem Rosin odgovor, tudi sama sem ga kupila za svojo angoro težko 7,5 kg, kar je prav tako nekoliko na meji... opravičujem se, Nathalie R.
Jade
1 sporočila
jade fr
Daleč premajhen za psa te velikosti, lahko pa brez težav potuje na krovu Ouiga in TGV. Tukaj sem ga kupila za Flamskega velikana
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Ne, to ni primerno za vašega psa
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni ne, torba je lepa precej majhna ... Da vam povem, moja dva mačka se spravita noter, ampak je zelo natanko..
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Ta torba ni primerna za velikega psa. Na vrhu res ni pravega odprtja: torba je sestavljena iz dna in dveh togi stranic, ki se zapirata z zadrgami. Prave odprtine so na straneh. Na voljo je tudi odstranljivo dno opremljeno s prevleko.
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, pravkar sem ga kupila za ameriškega koker španjela... razočarana. Težko ga je spraviti noter (čeprav teža ustreza priporočeni...) Odprtine so premajhne, ne vidim, kako bi lahko 20 kg pes prišel noter... skratka, verjetno ga ne bom uporabljala. Škoda
Ketsia
1 sporočila
ketsia fr
Delno zadovoljen. Odprtine so simpatične, žepi praktični, vendar malo pretesni za moje mačke. Pred kratkim pri veterinarju se je zapiralo pokvarilo. Prav tako, ob ponovnem premisleku, odsvetujem uporabo torbe s kolesci za mačke, zelo je stresno zanje. Zato jo uporabljam le brez koles.
annik
1 sporočila
annik fr
zelo sem razočaran, ker je ročaj kratek in ko se vozim znotraj z mačko, le-ta drsa po tleh
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, ja, zgoraj je odprtina
Martine
1 sporočila
martine fr
Sem to torbo kupil predvsem zato, da jo lahko dvakrat na teden peljem k veterinarju za mojo mačko. KATASTROFA nobene stabilnosti, kolesa, ročaj se vrtijo v vse smeri. Med potjo sem moral ločiti voziček in torbo ter nositi, voziček in kolesa pod eno roko, mojo mucko pa pod drugo.
Katia
1 sporočila
katia fr
Dober večer, Na vrhu je odprtina
Barbara
1 sporočila
barbara fr
Dober večer, da, na vrhu je odprtina. Brez težav lahko v to torbo dam svojo samico Maine Coon, ki tehta 7 kg.
Christophe Martial
4 sporočila
christophe martial fr
Ja, ima odprtino zgoraj in spredaj.
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Zdravo, ali je ta torba dovolj prostorna za Maine Coona? Vnaprej hvala.
Orlane
1 sporočila
orlane fr
Zdravo! Ne ne, potrebna je večja torba za Maine coona, to torbo sem kupil za svojo Sveto birmanko in je bila precej natlačena noter...
Amandine
1 sporočila
amandine fr
Imam maincoona, ki bo star 1 leto, in torba za prenos je res premajhna. Ne priporočam.
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Dober večer, Zelo sem zadovoljna s to torbo, v kateri prevažam svoji dve tajski mački, ki tehtata 5 kg in 6,5 kg. Ležita eno ob drugi, vendar jima to ne moti. Vozim se z vlakom z mačkami in kovčkom, nato pa imam še vožnjo z avtom in nikoli nisem imela težav, torba je trdna in mi omogoča prenašanje obeh mačk, drugače ju ne bi mogla nositi. Res je, da je nekoliko poševna, vendar jo je kljub temu mogoče enostavno upravljati. Na koncu sem lahko odstranila preprogo za pranje, kar je res praktično.
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Da, dovolj prostoren za maine coon mačko (samonusna 6,5 kg), višina je malo nizka, ampak za nekaj ur je v redu.
Christophe Martial
4 sporočila
christophe martial fr
Za main coona ni nobenih težav, imamo jih dva, stara sta 5 mesecev in zaenkrat uporabljamo samo en torbni voziček! Poleg tega se zelo radi skrivajo vanj! Ker so zelo igrivi, smo se že od začetka igrali z vrečkami in main cooni. Neprekosljivo!
Christophe Martial
4 sporočila
christophe martial fr
Pozdravljeni, da, je precej prostorno za maine coona, seveda bo stati pokonci težko, toda ležanje ni problem. Naša dva mladička, stara 5 mesecev, oba vstopata noter in vse poteka zelo dobro! Težko razumem sporočila, ki slabo govorijo o izdelku! Palica je precej dolga. Je trdna itd.
Célestine
1 sporočila
célestine fr
Pozdravljeni, ali je odprtina na vrhu? Hvala!
Christophe Martial
4 sporočila
christophe martial fr
Da, odprtje zgoraj

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo