Posvojitev mojega psa

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Soukaina
1 sporočila
soukaina fr
Pozdravljeni, to je zgodba o mojem psu. Posvojil sem ga, ko sem še živel pri starših. Ko sem se preselil v svoje stanovanje, sem psa pustil pri njih, ker so bili žalostni ob misli, da bi se ločili od njega, in ker je bil tam veliko bolje - v veliki hiši z velikim vrtom. Zdaj pa se moji starši selijo v tujino k mojim starim staršem in zanje je nemogoče vzeti psa s seboj. Jaz pa ga tudi ne morem vzeti s seboj, ker živim v stanovanju in sem zaradi službe pogosto na poti. Zato bi rad psa dal v posvojitev, vendar sploh ne vem, kako naj to storim in kako najti ljubečo družino, ki bi zanj dobro skrbela. Hvala za vašo pomoč.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo