Vprašanja, razprave o izdelkih Posoda za pasje brikete OPTIMUS - 40L oz. 14kg
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni, kako popolnoma odstraniti pokrov, da lahko operemo notranjost posode?
1 sporočila
carole
Res je, težko je, močno moraš potegniti na strani.
3 sporočila
jacques
Pozdravljeni, osebno uporabljam hrbet ravne žličke in deluje.
3 sporočila
lucienne
Pozdravljeni, zanima me, ali je mogoče pokrov posode za brikete 40L / 14kg, znamke Optimus, v celoti odstraniti, da bi lahko zlahka vstavil vrečo 12kg... hvala
1 sporočila
ana
Da, čeprav je težko odstraniti
2 sporočila
james
Da, razstavi se lahko, toda osebno ga več ne uporabljam, ker briketi hitro zgnijejo.
2 sporočila
anthony
Pozdravljeni, ne vem, kako odpirate vaš paket, ampak imam dva zabojnika in ne potrebujem popolnoma odstraniti pokrovčka.
1 sporočila
jérôme
Ni problema pri praznjenju 12kg vreče, tudi brez demontaže pokrova, ni problema z plesnijo, briketi ostanejo približno 1 mesec
3 sporočila
jacques
Pozdravljeni, da, pokrov se lahko odstrani, in jaz noter izpraznim vrečo briketov, saj se pokrov zelo dobro zapre!
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni, da, pokrov se lahko odstrani tako, da povlečete ob straneh na eni od vogalov pokrova, uspem ga odpreti, čeprav ne brez nekaj krepkih besed. Sicer pa sem navdušena nad to posodo za pasjo hrano. Občasno jo sperem, da odstranimo prah z briketov, in obrišem, da odstranimo vso vlago, briketi pa v posodi brez težav ostanejo 50 dni.
1 sporočila
marie-claude
Pozdravljena Lucienne, ni vam potrebno popolnoma razstaviti posode, da vanjo spravite brikete. Odprem mojo 15-kilogramsko vrečo briketov in jih neposredno stresem v posodo. So popolnoma na varnem!
1 sporočila
carole
Pozdravljeni. Ali je priložena lopatica za brikete?
1 sporočila
daniele
Ne spoštljivo
1 sporočila
jimmy
Pozdravljeni, ne
1 sporočila
amelie
Ne, nisem prejel lopate.
2 sporočila
james
Ne, in svetujem vam, da obdržite svojo hermetično vrečo, ker, če uporabljate ta izdelek, se briketi shranjujejo manj časa in izgubijo svoj okus.
2 sporočila
anthony
Dober dan, ne, ni lopate, treba je predvideti majhen merilni kozarček ali posamezno lopatico.
3 sporočila
jacques
Pozdravljeni, ne, ni lopate! Treba jo naročiti posebej.