Vprašanja, razprave o izdelkih Posoda za pasje brikete OPTIMUS - 40L oz. 14kg

98% stranke

priporočam ta izdelek

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sophie
2 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, kako popolnoma odstraniti pokrov, da lahko operemo notranjost posode?
carole
1 sporočila
carole fr
Res je, težko je, močno moraš potegniti na strani.
Jacques
3 sporočila
jacques fr
Pozdravljeni, osebno uporabljam hrbet ravne žličke in deluje.
Lucienne
3 sporočila
lucienne fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je mogoče pokrov posode za brikete 40L / 14kg, znamke Optimus, v celoti odstraniti, da bi lahko zlahka vstavil vrečo 12kg... hvala
Ana
1 sporočila
ana fr
Da, čeprav je težko odstraniti
James
2 sporočila
james fr
Da, razstavi se lahko, toda osebno ga več ne uporabljam, ker briketi hitro zgnijejo.
Anthony
2 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, ne vem, kako odpirate vaš paket, ampak imam dva zabojnika in ne potrebujem popolnoma odstraniti pokrovčka.
Jérôme
1 sporočila
jérôme fr
Ni problema pri praznjenju 12kg vreče, tudi brez demontaže pokrova, ni problema z plesnijo, briketi ostanejo približno 1 mesec
Jacques
3 sporočila
jacques fr
Pozdravljeni, da, pokrov se lahko odstrani, in jaz noter izpraznim vrečo briketov, saj se pokrov zelo dobro zapre!
Sophie
2 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, da, pokrov se lahko odstrani tako, da povlečete ob straneh na eni od vogalov pokrova, uspem ga odpreti, čeprav ne brez nekaj krepkih besed. Sicer pa sem navdušena nad to posodo za pasjo hrano. Občasno jo sperem, da odstranimo prah z briketov, in obrišem, da odstranimo vso vlago, briketi pa v posodi brez težav ostanejo 50 dni.
Marie-Claude
1 sporočila
marie-claude fr
Pozdravljena Lucienne, ni vam potrebno popolnoma razstaviti posode, da vanjo spravite brikete. Odprem mojo 15-kilogramsko vrečo briketov in jih neposredno stresem v posodo. So popolnoma na varnem!
CAROLE
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni. Ali je priložena lopatica za brikete?
DANIELE
1 sporočila
daniele fr
Ne spoštljivo
Jimmy
1 sporočila
jimmy fr
Pozdravljeni, ne
Amelie
1 sporočila
amelie fr
Ne, nisem prejel lopate.
James
2 sporočila
james fr
Ne, in svetujem vam, da obdržite svojo hermetično vrečo, ker, če uporabljate ta izdelek, se briketi shranjujejo manj časa in izgubijo svoj okus.
Anthony
2 sporočila
anthony fr
Dober dan, ne, ni lopate, treba je predvideti majhen merilni kozarček ali posamezno lopatico.
Jacques
3 sporočila
jacques fr
Pozdravljeni, ne, ni lopate! Treba jo naročiti posebej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo