Vprašanja, razprave o izdelkih Posoda proti požiranju Happy Hunting Bowl Zolia

94% stranke

priporočam ta izdelek

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mélodie
2 sporočila
mélodie fr
Pozdravljeni, nameravam uporabiti to posodico predvsem kot aktivnost lizanja za mojo dve leti staro beauceronko. Ali je material primeren za zamrzovalnik?
Leanne
1 sporočila
leanne fr
Ja, to je plastika, brez težav za zamrzovalnik.
Cedric
1 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni, če so briketi res veliki, slabost je, da ne bodo šli na dno posode in ne bomo imeli učinka proti požrešnosti. Imam belgijskega ovčarja malinoja, sprva je delovalo kar dobro, vendar se je navadil in našel način, kako jih dobiti z dna, zato mu zdaj otežimo. Ko je lepo vreme, mu damo brikete na trato, kar mu prav tako omogoča, da vadi vonj. (nasveti našega pasjega trenerja).
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, ali je posoda primerna za velike brikete? (Hill dental) Hvala
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljen, moj kužek ima velike brikete in nimam težav. Vendar ne morem dati njegovega dnevnega odmerka naenkrat, ker je posoda za to premajhna.
Alexis
2 sporočila
alexis fr
Pozdravljeni, posoda je primerna za vse vrste briketov, moj pes pa je ... malo manj požrešen kot prej.
Florence
2 sporočila
florence fr
Hvala
Sonia
1 sporočila
sonia fr
Da, kupila sem to skledo za svojega malinoja, zdaj je počasneje
Ophélie
2 sporočila
ophélie fr
Bi bila primerna za mačko?
Magali
2 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, ja, za mačko ni težav, moja mačka si krade brikete psa
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Menim, da je malo premajhna, zato pes še vedno je zelo hitro. Bolje bi bilo imeti širši krožnik z nekoliko višjim labirintom, da bi povečali težavnost. Svojemu mladičku Huskyja moram dati obrok v dveh delih, da podaljšam čas hranjenja.
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Da, to je primerno za mačko, pravkar sem eno kupil za svojega.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Vzel sem jo za svojega chihuahua... ki v njej ne je, prevelika je! Medtem pa maček pride tja in ukrade pasjemu brikete.
DAVID
1 sporočila
david fr
Prosimo za dimenzije in ali bi bila primerna za avstralskega ovčarja?
Magali
2 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, da, za mačko ni problema, moja mačka krade brikete psa.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo