Vprašanja, razprave o izdelkih Komplet za agility za pse Zolia Bolt-Sport

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dominique
16 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, imam podobno vprašanje kot Marie. Kakšna je razlika med popolnim setom za agility za pse Zolia Bolt-Sport in popolnim kompletom za agility za pse, pri čemer je slednji dražji za 34 evrov? Hvala
Pascale
2 sporočila
pascale fr
Dober večer. Iskreno, ni veliko razlike. Sploh nisem opazila drugega kompleta za agilnost. Z zelo zadovoljna s celotnim kompletom in poleg tega je bil v akciji za 50 EUR namesto 88. Zdi se mi, da akcija več ne velja. Cena se mi je zdela primerna za ta komplet. Upam, da sem odgovorila na vaše vprašanje. Paket sem dopolnila s pisanimi stožci, ki sem jih našla na Amazonu.
SUPPRIMER
1 sporočila
supprimer fr
Kakšna je razlika med obema setoma za agilnost? Imam collija, ki tehta 21 kg. Ovire se zdijo enake ...
AURORE
1 sporočila
aurore fr
Prvi set za agilnost s pregrado, obročem ... je res bolj popoln.
Manon
3 sporočila
manon fr
Ker je ta komplet, medtem ko drugi set za agilnost ni popoln. Priporočam vam ta set, ker ima vse, kar potrebujete.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo