Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Melina
1 sporočila
melina fr
Pozdravljeni, imam vprašanje. Našel sem popoln komplet CO2 znamke Dennerle in opazil sem, da je na njem označeno 220g. Ko sem iskal na Googlu, nisem našel ničesar, zato bi rad vedel, če lahko, ko najdem trgovino, ki polni jeklenke, ohranim svojo jeklenko. Zanima me, ali lahko uporabim 500g jeklenko brez menjave navoja na glavi jeklenke? Lep pozdrav.
William
2 sporočila
william fr
Pozdravljeni, to je problem z ponovno napolnjenimi steklenicami, pri Gamme Vert sem jih lahko dobil, prinesel sem prazno steklenico in mi dali polno, toda od preteklega leta to ni več možno. Moram prinesti steklenico, počakati dva ali tri mesece, da jo dobim nazaj, zdaj imam dve prazni steklenici, eno od JBL in eno od Dennerle, ki jih ne morem več napolniti. Torej nima smisla kupovati polnilnih steklenic, ki jih ne moremo napolniti! Danes popoldne ste me klicali, da bi izvedeli, zakaj v zadnjem letu nisem ničesar kupil, z veseljem bi kupil steklenice CO2, če bi jih lahko napolnil! Hvala za vaš klic in vaš darilni bon. Lep pozdrav.
Gaetan
1 sporočila
gaetan fr
Pozdravljeni, sta res obe steklenici? Ena 2kg in ena 500g
William
2 sporočila
william fr
ne samo tisto s 500 g.
bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, imam 1,5 kg CO2 jeklenko znamke Dennerle, vendar je pretečen rok uporabnosti. Zanima me, kje lahko opravim pregled jeklenke. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Lahko se vrne proizvajalcu na naslednji naslov:
Dennerle GmbH
Industriestrasse 4
66981 Munchweiler an der Rodalb
Nemčija

Cena pregleda: 25,90€
Cena polnjenja: 26,90 €

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
charly
1 sporočila
charly fr
Ali so te steklenice res znamke Dennerler?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Gre res za izdelek znamke DENNERLE. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Maurice
1 sporočila
maurice fr
Pozdravljeni,Polnite CO2 jeklenke in nam lahko pošljete prazne, da jih napolnite? Če je odgovor pritrdilen, kakšni so pogoji in cena do ponovnega pošiljanja, ko so spet napolnjene?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za ponovno polnjenje vaših steklenic se morate odpraviti v trgovino, saj tega mi ne opravljamo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Joseph
1 sporočila
joseph fr
Pozdravljeni, katere so značilnosti navoja na bombici (50 g)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo