Vprašanja, razprave o izdelkih Podpora pri hoji za pse - na voljo v več velikostih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sophie
katero velikost ste izbrali za svojega psa prosim vnaprej hvala za vaš odgovor
2 sporočila
ellen
Pozdravljeni, Oglejte si opis do konca, običajno bi morali poznati težo vašega psa. Glede na to izberite velikost. Če dvomite med dvema velikostma, izberite večjo, da bo pes udobno nameščen.
2 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ali je ta oprsnica za pomoč pri hoji primerna za samce? Ali lahko nemoteno opravljajo svoje potrebe (lulanje in kakanje)?
2 sporočila
ellen
Pozdravljeni, vaš pes bo lahko opravljal potrebe kot običajno, ta oprtnica ne ovira izločanja, ne glede na to, ali je vaš pes samec ali samica. Kupila sem jo za nemškega ovčarja, težkega 54 kg, ki je trpel za displazijo in delno paralizo zadnjega dela telesa. Bila je v veliko pomoč psu, zlasti pri vzpenjanju in spuščanju po stopnicah, in veliko bolje kot vožnja z vrvico pod trebuhom, ki stisne trebuh in organe. Prav tako je bila bolj udobna zame, razbremenila je moja ramena in bila je zelo čvrsta. Moj Gaia je žal umrl zaradi odpovedi ledvic. Ne oklevajte in jo kupite.