Vprašanja, razprave o izdelkih Pomirjevalna blazina za pse in mačke svetlo siva Zolia Dylan
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
xue
kakšna je velikost border collieja, ki tehta 20kg?
1 sporočila
myriam
Za mojega mladiča shih tzu težkega 3 kg sem vzel premer 50 cm... Torej za border collieja je bolje izbrati večjo velikost!
1 sporočila
béatrice
Jaz sem vzela 70cm za svojega avstralskega ovčarja, ki tehta 23kg, tudi moj husky, ki tehta 25kg, gre noter. Našim psom je všeč, da se stiskajo v male blazine.
1 sporočila
solyane
Pozdravljeni, kakšno velikost naj izberem za odraslo samico kavalirskega španjela? Hvala vnaprej :) PS: Rada bi tudi vedela, ali imajo psi tendenco, da grizejo ali celo uničijo ležišče?
3 sporočila
sylvaine
Tudi jaz imam King Charlesa, ki tehta 7,200 kg, izbral sem premer 70 cm in mu je zelo udobno, da se lahko uleže, če želi ali se zvije v krog, prekril sem ga s tanko odejo iz flisa in dodal še eno odejo okoli robov, kjer včasih položi svojo glavo..., mešajte po lastni želji, če hočete. Blazina je spodaj zelo mehka. Za svojo mačko sem vzel velikost 50, kar je resnično premajhno za King Charlesa, vendar sem jo pustil tako za svojo mačko, ki obožuje delanje tačk in dremež na njej.
2 sporočila
jacques
Zelo dobro, pes se počuti dobro, vzel sem ga za prijatelja, njen majhen pes ga ne zapusti več.
1 sporočila
florence
Ali je ta izdelek snemljiv? Hvala, lep pozdrav
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni Florence, ne, ni snemljivo, vendar gre dobro skozi pralni stroj (moj ima kapaciteto 7 kg), poleg tega se hitro suši.
2 sporočila
emilie
Kakšne velikosti košare potrebuje avstralski ovčar?
1 sporočila
celine
Vzel sem velikost XL za mojega avstralskega ovčarja.