Vprašanja, razprave o izdelkih Polovica jelenovega roga DAILYS
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
nathalie
Da, bolje je odstraniti, da se izognete tveganju zadušitve, če ga poskuša pogoltniti
2 sporočila
marine
Pozdravljeni, kaj storiti, ko postane les majhen? Ali ga je treba odstraniti, da se izognemo nevarnosti zadušitve?
1 sporočila
tiffany
Če je preostali del premajhen glede na velikost psa in obstaja nevarnost, da bi ga pogoltnil v enem kosu, ga zavrzite in dajte novo jelenovo kost. Podobno, če se kost razpoka, jo zavrzite, saj ni kakovostna in lahko povzroči resne poškodbe vašemu psu.
1 sporočila
sonia
Ali je priporočljivo za mladička, starega 2 meseca in pol? Hvala
2 sporočila
mélanie
Ne mislim, da bi bilo kakšnih kontraindikacij :) to je zelo dobro za brušenje zob :)
2 sporočila
isabelle
Vse je odvisno od velikosti vašega mladička. Kupil sem ga za svojega odraslega nemškega doga (80 kg). Odstranil sem mu ga, ker sem se preveč bal, da bi mu obtičal v čeljusti ali da bi ga pogoltnil.
1 sporočila
julie
To ni izdelek, namenjen mladičkom, ki imajo še majhne in občutljive zobke v tej starosti.
1 sporočila
estelle
Noben problem, tudi kot mladiček sem mojemu psu vedno dajal to in zaradi tega ima super zobovje! Pojdite naprej z zaprtimi očmi!
3 sporočila
maud
Da, mislim, da je vse odvisno od pasme mladička. Vzeta je bila, da se preizkusi na beauceronu, a je bila prevelika zanj, zato priporočam večje.
1 sporočila
hélène
Ne mislim, da je to priporočljivo za mladička, ki še nima zelo trdnih zob. S svojo psičko sem počakal, da je dopolnila 10 mesecev, preden sem ji to dala. Počakati morate, da dobi svoje trajne zobe, ker je les zelo trd.
2 sporočila
tiffany
Da, narezan jelenov rog je priporočljiv za mladičke. To je primerno, ker je srž dostopna in zato je zanje lažje gristi! Notranjost je na koncu precej mehka.
14 sporočila
laurent
Pozdravljeni, katero velikost tega izdelka mi priporočate za mojo psičko pasme Coton de Tulear, staro 7 mesecev, ki tehta 6 kg. Hvala vnaprej, s spoštovanjem.
2 sporočila
mélanie
Velikost S ali M (imam tudi enoletnega bombažnega psa tuléarja, ki tehta 10 kilogramov, zanj kupujem velikost M ali L)
2 sporočila
tiffany
M po mojem mnenju. Kupil sem velikost L za svojega odraslega huskyja.