Vprašanja, razprave o izdelkih Substrat iz kokosovih vlaken za tropski terarij Exo Terra Plantation Soil

24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mathieu
1 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, ali je to primerno za demdrobate?
herve
2 sporočila
herve fr
Pozdravljeni .. za ta izdelek je že nekaj časa omenjeno, da bo na voljo v 5 do 8 dneh. Kaj naj storim? Naj počakam, da bo na zalogi, da ga naročim? Ne razumem vsega. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je pri našem dobavitelju v postopku ponovnega polnjenja zalog. Lahko ga naročite, da si zagotovite prednostno prejemanje takoj, ko bo zopet na voljo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
annick
2 sporočila
annick fr
Pozdravljeni! Mi lahko poveste, kakšen substrat naj uporabim za hibernacijo mojih kopenskih želv? Velika zaprta hišica pozimi, zemlja, vlakna, lubje, sekanci? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Rastlinski ali zemeljski substrat bo primeren. Izogibajte se ostružkom in dajte prednost temni zemlji in lubju. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni vsi, postavil vam bom to vprašanje glede na to podlago. Imam vodnega zmaja in želel bi vedeti, ali je priporočljiva za to vrsto in tudi, da se mu ne bi preveč oprijemala majhnih tac, da bi se izognil temu, da bi jo nosil povsod po svojem bazenu. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/substrat-fibre-de-coco-exo-terra-p-564.html Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Clement
2 sporočila
clement fr
Pozdravljeni, želim postaviti tovrstno podlago za svojo kopensko želvo, imam terarij s površino 1,2 m x 0,7 m. Koliko izdelka naj vzamem? Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Z eno opeko PLANTATION SOIL dobite 7 litrov vlažnega substrata. Vi izračunajte prostornino, ki jo potrebujete glede na želeno debelino. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
sandrine
4 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, ali lahko s prstjo za sajenje soil posadim prave rastline ali pa mi svetujete kaj drugega?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta 100 % naravni substrat lahko služi kot hranilna zemlja za žive rastline pri urejanju terarija. Naravna ureditev v terariju Hranilni substrat za žive rastline Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
Adrien
13 sporočila
adrien fr
Pozdravljeni, med zemljo za sajenje in naravnim humusom, katera od teh dveh je bolj primerna za postavitev pravih rastlin v moja terarija BHT (7)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da namesto tega uporabite zemljo za sajenje. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalije
Barbara
1 sporočila
barbara fr
Pozdravljeni, imam kopensko želvo graeca. Čez 1 do 2 meseca jo bom preselil v terarij velikosti 60x40x40. Želel bi vedeti, kakšna je količina paketa te zemlje? In približno koliko paketov bi potreboval za terarij (če je ta zemlja primerna za mojo želvo). Ali imate morda tudi alternativo, ki je bolj ekonomična? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, En paket vsebuje 8,8 L substrata. Ta substrat se zdi primeren za vašo želvo. Za vaš terarij potrebujete vsaj dva paketa. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
gaelle
5 sporočila
gaelle fr
Pozdravljeni. Rad bi vedel, ali lahko uporabim to podlago za svojih 5 graec, starih od 2 do 4 let? Bojim se namreč, da bi se zemlja v vrtnih centrih splesnila in pritegnila parazitske gobe, saj bo v terariju. Ali lahko zemljo zmešam s kokosovimi ostružki ali kokosovimi vlakni? Pol-pol? Moj terarij bo dolg 150 cm in širok 50 cm. Koliko litrov naj predvidim, glede na to, da bi rad imel približno 6-7 cm debeline. Trenutno imajo bukove ostružke, vendar povsod berem, da to ni najboljša izbira, čeprav doslej nisem imel težav. Vnaprej hvala za vaše dragocene nasvete. Gaëlle
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dejansko lahko ta izdelek uporabite za svoje želve. Tveganje vlage in gliv bo zmanjšano. Potrebovali boste približno 48L substrata, kar je približno 5-6 paketov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
emilie
1 sporočila
emilie fr
Zdravo, ali je ta zemlja primerna za želvo Geochelone sulcata? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Déborah
3 sporočila
déborah fr
Pozdravljeni, ali ga lahko uporabimo za marginato? Vnaprej hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta ekološki substrat bi bil primeren za marginato. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
jerome
1 sporočila
jerome fr
živjo, ali je mogoče napolniti moj terarij s to zemljo za mojo grško maurisko želvo? sicer mi svetujete kaj drugega? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Da, to je povsem mogoče. Lahko dodate tudi kokosova vlakna. Ostružki niso priporočljivi za kopenske želve.

Lep pozdrav,
ekipa Zoomalia
loic
1 sporočila
loic fr
Zdravo, rad bi vedel, ali je zemlja za sajenje ustrezna za želvo vrste Testudo horsfieldii, in če ne, mi prosim priporočite drug izdelek. Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To ni ravno primerno. Bolje je načrtovati bukovo lubje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo