Vprašanja, razprave o izdelkih Plišasti zajec s zvokom za psa

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ANNE
71 sporočila
anne fr
Pozdravljeni. Ali 38 cm meri od glave do nog? Če damo ušesa pokonci, je torej še večje ali je to vključeno v 38 cm? Ni pretežko za majhnega psa 6,5 kg? Kateri zvoki (piščalka, šuštjanje, drugo...)? Hvala
catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni. Žal vam ne morem odgovoriti, saj je moj pes to uničil po enem tednu uporabe. Gre za prekrižanega jazbečarja z Jackom, ki obožuje plišaste igrače, še posebej jih rad izprazni iz njihove pene :) piskajoči zvok je malce visok, a je trajal le dva dneva. Nisem dober zgled, ko gre za govor o plišastih igračah, ki jih zelo redno kupujem. Lep pozdrav, Catherine
ANNE
71 sporočila
anne fr
Hvala, Catherine, za odziv, čeprav mi to v resnici ne pomaga veliko
benedicte
2 sporočila
benedicte fr
38 cm brez ušes, ušesa šušteče, telo piskače, sorta steklenice, sprednje tačke piskače druge pa bolj visoke
ANNE
71 sporočila
anne fr
Hvala, Bénédicte P, za vaša pojasnila
sylvie
5 sporočila
sylvie fr
ne, je je dovolj lahek, ušesa povzročajo hrup, je kot zguban papir, v rokah je cuic cuic, v trebuhu pa broubrou, ki ni premočen, moja psička obožuje igranje z njim, teče po vsej hiši, vrže ga v zrak in potem leže nanj, če ji plišasta igrača ni všeč, jo poškoduje, ampak s to se igra
ANNE
71 sporočila
anne fr
Hvala tudi Sylvie G
Sébastien
2 sporočila
sébastien fr
Pozdravljeni,
Meritve so 59 cm z ušesi in 38 cm od glave do stopal. Tehta 190 gramov, tako da je zelo lahek. Naš 4-mesečni Beagle ga je raztrgal v 10 minutah, res je krhek, nič v primerjavi s KONG ježkom, ki smo ga kupili istočasno in je še vedno cel. Tukaj je povezava do ježka, ki vam ga priporočam namesto tega: https://www.zoomalia.com/animalerie/kong-comfort-hedgehug-puppy-pour-chien-p-110299.html Želim vam lep dan. Lp.
ANNE
71 sporočila
anne fr
Hvala tudi Sébastienu G

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo