Vprašanja, razprave o izdelkih Plišasta igrača KONG pes SCRUNCH KNOTS rakun
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sandra
Moj štirimesečni golden ga obožuje, plišasta igrača je še vedno cela, to je njegova najljubša igrača, čeprav je precej zlorabljena, vendar je vzdržljiva!
1 sporočila
nicolas
S Tecklom, starim 1 leto, je plišasta igrača še vedno cela, vendar ne oddaja več zvoka, saj je uničil zvočni element v glavi. No, po drugi strani ima precej igrač, zato to lahko pojasni, zakaj ta plišasta igrača še vedno "živi".
1 sporočila
francoise
Pozdravljeni, Moj desetmesečni beagle je dobesedno raztrgal svojo plišasto igračo... škoda.
1 sporočila
sylvie
Naš pes Oggy zelo rad ima to plišasto igračo, trese jo povsod in jo rad išče, ko jo skrijemo. Še vedno je cela in imamo jo že dolgo, vendar menjavamo igrače, da se jih ne naveliča.
2 sporočila
gwendoline
Pozdravljeni, ta plišasti igrač je zdržal 5 minut z mojim avstralskim ovčarjem. Edini, ki še vedno obstaja je črni Kong, drugače uniči vse. Lep večer
8 sporočila
stephanie
Ali je trden za mojega anatolskega ovčarja, težkega 35 kg? Bojim se, da bo trajal samo 5 minut. Hvala za vaše mnenje.
1 sporočila
virginie
Pozdravljeni, če vaš pes ni uničevalen, bi lahko šlo, v nasprotnem primeru plišasta igrača ni primerna. Imam psa mešanca med beaglom in grifonom in plišasta igrača je zdržala samo dva dni. Lep pozdrav
1 sporočila
gaetano
Pozdravljeni, igrača v obliki plišastega medvedka je zdržala 5 minut s mojo psičko pasme griffon... Ušesa niso preživela.
1 sporočila
celine
Trajala je 3 dni z našim staffijem
1 sporočila
daphné
Moj 8 mesecev star Corgi je "uničil" že kar hitro različico small, ko je bil mlajši. Recimo, da je plišasta igrača hitro izgubila nitke. Zdaj že 2-3 mesece se igra z različico lisice v večji velikosti. Kot so nekateri rekli, mislim, da je to igračo, ki jo je treba znati "alternirati" v načinu skrivalnice, doudou in igrače za vlečenje. Po drugi strani, Corgi od 10-13 kg ni ovčarski pes s 35 kg... Moj pes ostaja velik "žvečilec", ampak mu dajem vzporedno tudi kosti nylabone, ki so malo trši, in silikonske igrače za grizenje Kong, da ne uniči "Plišastih". Zaenkrat zna ločiti stvari.
1 sporočila
odette
Moj 12 kg težki King Charles se z igračo igra že več kot eno leto, pri tem pa vedno z enako vnemo. Zdi se mi zelo trpežna, čeprav jo vsakič močno stresa, se ni strgala. Seveda to ni njegova edina igrača, treba je raznovrstnost užitkov...
2 sporočila
dominique
Imam 18 mesecev staro psičko pasme BBS, ki tehta 30kg. Čeprav ima veliko igrač, je ta igrača trajala le 3 dni, a ji je bila takoj všeč. Zato ji kljub temu, da "uničuje", občasno kupim plišasto igračo, ker jo potrebuje.
1 sporočila
loic
Pozdravljeni, vse je odvisno od tega, kako se vaš pes obnaša s svojimi igračami. Je trpežen, če se uporablja pravilno. Kar se tiče mene, moj avstralski ovčar sedi in razpara svoje igrače, da iz njih izvleče vsebino, zato v tem primeru igrača zdrži le nekaj minut. Po drugi strani pa, če pes igračo uporablja normalno, bo trajala dlje časa.
1 sporočila
geoffrey
Moj belgijski ovčar groenendael ga je pretrgal v dveh dneh, škoda.