Vprašanja, razprave o izdelkih
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
candice
JE VZGLAVNIK NOTRANJOSTI AL JE TREBA KUPITI? TO JE ZA STAFFIEJA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno v opisu, se ta košara prodaja brez blazine. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
candice
ŽIVJO, KATERA VELIKOST JE PRIMERNA ZA STAFFORDSKEGA BULTERIERJA???
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Referenca 31763 bo ustrezala. Vendar je za mladička bolje izbrati plastično košaro, ki bo bolje prenesla grizenje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
claude
Želim kupiti košaro za psa Ref: 31767, za odraslega bull-terierja. Rad bi vedel, kateri vzglavnik ustreza temu modelu. Vnaprej hvala. Lep pozdrav, Claude ACHARD
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Notranje dimenzije te košare so 98 x 62 cm. Lahko izberete blazino tega tipa: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-ovale-pour-chien-motifs-grandes-capitales-mondiales-p-20428.html == ref 52700https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-relax-cities-p-29417.html == ref 66819 Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
frédéric
Pozdravljeni, zanima me, ali je košara 110 cm primerna za psa pasme zlati prinašalec? Ali mi lahko tudi poveste, ali blazina modela Jeremy v velikosti 80*55 ustreza košari iz vrbovega protja 110 cm? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta košara bi morala ustrezati zlati prinašalcu. Kljub temu bo blazina velikosti 80x55 cm premajhna za to košaro. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
romain
Dober večer, vidim, da v vprašanjih drugih strank omenjajo košaro iz vrbja dimenzij 110 cm, vendar te dimenzije ne vidim! Bi mi lahko, prosim, povedali, za kateri model gre? In ali še obstaja?
2 sporočila
kateline
ali je mogoče v ta koš namestiti vzmetnico velikosti 2 ali 3? Ker ne poznam notranjih dimenzij? https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-pour-chien-carre-gris-et-beige-p-23696.html#description
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, košara je ovalna, blazina pravokotna. Morali boste izbrati ovalno blazino. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
kateline
katere so notranje dimenzije košare? Rad bi dodal blazino. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije so različne za vsako velikost. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pierrette
Prosim, kupila sem to košaro v velikosti 90 cm, vendar sem se pomotoma zmotila pri velikosti, saj jo potrebujem za psa v velikosti 70 cm. Kako naj nadaljujem, saj je ne morem poslati nazaj po pošti, ker je preobsežna. Strinjam se, da plačam vračilo, ker mi lahko storitev Exapac pri dostavi 70 cm košare vzame nazaj 90 cm. Poleg tega sem invalidna in sem resnično v stiski. Ne morem zadržati te velikosti. Hvala, ker mi pomagate. Opravičujem se, ne vem, kaj storiti, saj mi zavzame preveč prostora in tvegam, da se spotaknem. Hvala za vašo pomoč, gospa Villa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zahvaljujemo se vam, da ste stopili v stik z našo podporo strankam preko vašega uporabniškega računa. Obveščamo vas, da prevozniki ne morejo prevzeti starega paketa ob dostavi novega. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, katero velikost naj vzamem za bretonskega španjela? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izmerite vašega psa, da boste lažje primerjali dimenzije košare z dejanskimi dimenzijami vašega psa. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
isabelle
hvala za vaše sporočilo, moj je odrasli kavalir kralj Charles, star 6 let in velik 52 cm
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo košaro z najmanjšo velikostjo 50 cm. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
isabelle
za psa s težo 8,5 kg kakšna je primerna velikost ležišča, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Teža ni dovolj za izbiro košare. Upoštevati morate tudi velikost vašega psa, njegovo pasmo in ali je odrasel ali še mladič. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
megane
zdravo, rad bi vedel, katero velikost naj izberem za svojo psičko, ki je odrasli labradorec? Najlepša hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za odraslega labradorca priporočamo košaro v minimalni velikosti 80 cm. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
2 sporočila
helene
to ni vprašanje, temveč zgolj pripomba košara je res prispela, toda skoraj premajhna notranja dimenzija komaj znaša 70 cm
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, navedena velikost je zunanja dimenzija. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia.
2 sporočila
helene
Rad bi vedel, zakaj koda START pri oddaji naročila ne odšteje 5 €, na katere imam pravico ob prvem naročilu.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi izkoristili kodo START za vaše prvo naročilo, morate doseči znesek 69,00 €. Da bi videli vaših 5,00 € popusta, morate iti do strani "plačilo". Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vaše naročilo mora biti višje od 69,00 €, da bi lahko uporabili kodo START. Po zadnjem koraku, kjer izberete način plačila, boste videli vašo reducijo. V primeru težav lahko kontaktirate službo za pomoč strankam na 0892 494 028. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia.
1 sporočila
didier
dimenzije košar za pse iz vrbovega protja
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ali nam lahko poveste, kakšno dolžino želite, da vam določimo širino? S spoštovanjem, ekipa Zoomalia.